Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kamp

Održan kamp „Kateheza u prirodi“

Kamp Kateheza u prirodi za mlade okupio je sedamnaestero učenica i učenika osmih razreda u Ivanovcima, malom selu nedaleko Valpova, u Svetište Majke Triput Divne od 2. do. 4. lipnja.

Obiteljsko-trenerski kamp

U organizaciji Hrvatske schönstattske obitelji i atletskog kluba Bizovac 27. svibnja u Ivanovcima je održan Obiteljsko-trenerski kamp.

Ministranti iz Osijeka na ministrantskom kampu u Jastrebarskom

Petorica ministranata Župe Svete obitelji iz Osijeka - Mirko, Marko, Mihael, Fran i Luka boravili su od 21. do 24. veljače u Franjevačkom samostanu u Jastrebarskom, gdje su s ostalim ministrantima iz Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda pobliže upoznali život u samostanu kao i odgovornost službe ministriranja.

Udruga Magis prikazala dokumentarni film Kamp

U organizaciji udruge Magis, u utorak 14. rujna, uz baziliku Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, održana je projekcija dokumentarnog filma „Kamp“ autora i redatelja Darka Bevande koji je prikazao iskustvo sudjelovanja u programima Udruge na Golom otoku.

Održan duhovno-rekreacijski kamp za mlade

Ured za pastoral mladih Riječke nadbiskupije organizirao je od 26. kolovoza do 1. rujna u Samostanu sv. Frane na otoku Cresu, duhovno-rekreacijski kamp u kojemu su sudjelovali mladi iz svih krajeva Hrvatske, objavljeno je na mrežnoj stranici Riječke nadbiskupije.

Kamp za osmaše „Pozdrav iz Zavičaja!“

Umjesto kampa za djecu i mlade, koji se proteklih godina održavao u župnom dvorištu Župe sv. Mateja apostola i evanđelista u Bizovcu, koji je ove godine otkazan zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, u obližnjim Ivanovcima je od 18. do 20. lipnja održan Kamp osmaša OŠ Bratoljuba Klaića iz Bizovca.

Hrvatska vojska u manje od 72 sata podigla kamp ispred KB Dubrava

Pripadnici Zapovjedništva za potporu završili su u subotu 21. ožujka popodne s postavljanjem samoodrživog ekspedicijskog kampa i potrebnih kapaciteta šatora tipa Alaska u sklopu primarnog intenzivističkog centra kod Kliničke bolnice Dubrava koji će se koristiti za prihvat oboljelih pacijenata od koronavirusa.

1 2