Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kamp

Ministranti iz Osijeka na ministrantskom kampu u Jastrebarskom

Petorica ministranata Župe Svete obitelji iz Osijeka - Mirko, Marko, Mihael, Fran i Luka boravili su od 21. do 24. veljače u Franjevačkom samostanu u Jastrebarskom, gdje su s ostalim ministrantima iz Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda pobliže upoznali život u samostanu kao i odgovornost službe ministriranja.

Udruga Magis prikazala dokumentarni film Kamp

U organizaciji udruge Magis, u utorak 14. rujna, uz baziliku Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, održana je projekcija dokumentarnog filma „Kamp“ autora i redatelja Darka Bevande koji je prikazao iskustvo sudjelovanja u programima Udruge na Golom otoku.

Održan duhovno-rekreacijski kamp za mlade

Ured za pastoral mladih Riječke nadbiskupije organizirao je od 26. kolovoza do 1. rujna u Samostanu sv. Frane na otoku Cresu, duhovno-rekreacijski kamp u kojemu su sudjelovali mladi iz svih krajeva Hrvatske, objavljeno je na mrežnoj stranici Riječke nadbiskupije.

Kamp za osmaše „Pozdrav iz Zavičaja!“

Umjesto kampa za djecu i mlade, koji se proteklih godina održavao u župnom dvorištu Župe sv. Mateja apostola i evanđelista u Bizovcu, koji je ove godine otkazan zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, u obližnjim Ivanovcima je od 18. do 20. lipnja održan Kamp osmaša OŠ Bratoljuba Klaića iz Bizovca.

Hrvatska vojska u manje od 72 sata podigla kamp ispred KB Dubrava

Pripadnici Zapovjedništva za potporu završili su u subotu 21. ožujka popodne s postavljanjem samoodrživog ekspedicijskog kampa i potrebnih kapaciteta šatora tipa Alaska u sklopu primarnog intenzivističkog centra kod Kliničke bolnice Dubrava koji će se koristiti za prihvat oboljelih pacijenata od koronavirusa.

Biskupijski kamp za mlade u Dubokoj pokraj Velike

U organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih na lokaciji „Duboka“ u Parku prirode Papuk u blizini Velike od nedjelje 21. do subote 27. srpnja održan je Biskupijski kamp za mlade.

Na Šipanu se održava ljetni kamp za mlade Dubrovačke biskupije

Biskupijski ljetni kamp za djevojčice i dječake održava se i ove godine na Šipanu i to u četiri turnusa, a započeo je 1. srpnja. Na kampu sudjeluju djevojčice i dječaci u dobi od 11 do 14 godina iz raznih dijelova Dubrovačke biskupije, a posljednji turnus održava se ovoga tjedna.

Prvi kamp za mlade u Požeškoj biskupiji

Biskupijski kamp za mlade u organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih održat će se od nedjelje 21. do subote 27. srpnja u blizini Velike, na lokaciji «Duboka» u Parku prirode Papuk.

1 2