Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-bozanic

Prvi susret Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije u novoj pastoralnoj godini

Prvi susret Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije u pastoralnoj godini 2022./23. održan je u ponedjeljak 24. listopada u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, pomoćnog biskupa Ivana Šaška i koordinatora Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije preč. Ivana Lukića.

Intervju kardinala Bozanića za Hrvatski radio

U povodu 25. obljetnice službe zagrebačkog nadbiskupa i završetka Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije kardinal Josip Bozanić u intervjuu za Hrvatski radio emisiji Trag vjere govorio je 14. listopada o najznačajnijim događajima za život Crkve zagrebačke u proteklih 25 godina, a komentirao je i stanje u hrvatskom društvu.

Kardinal Bozanić zaredio trinaestoricu đakona

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u subotu 8. listopada u župnoj crkvi Sv. pape Ivana XXIII. u zagrebačkoj Dubravi svečano euharistijsko slavlje na kojem je trinaestoricu mladića zaredio za đakone.

Svečano proslavljen srebrni jubilej Varaždinske biskupije

Srebrni jubilej – 25. obljetnica uspostave Varaždinske biskupije proslavljen je svečanim euharistijskim slavljem kojim je u nedjelju 25. rujna na prostoru iza varaždinske katedrale predsjedao zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

1 2 3 9