Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-josip-bozanic

Papa Franjo i kardinal Parolin čestitali imendan kardinalu Bozaniću

Papa Franjo poslao je 19. ožujka 2024. umirovljenom zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću imendansku čestitku, udjeljujući svoj blagoslov i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije. Čestitku je uputio i državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin, a obje prenosimo u cijelosti sa stranice Zagrebačke nadbiskupije.

Homilija kardinala Bozanića na misi bdjenja

Homiliju kardinala Josipa Bozanića koju je izrekao na misi bdjenja u nedjelju, 24. prosinca 2023. u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca u Zagrebu, prenosimo u cijelosti.

Svećenici u službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji čestitali Božić nadbiskupu Kutleši

Božićno čestitanje svećenika u službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji zagrebačkom nadbiskupu Draženu Kutleši održano je u srijedu 20. prosinca 2023. u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu. Susretu su nazočili i umirovljeni zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić te zagrebački pomoćni biskupi Ivan Šaško i Mijo Gorski.

Proslavljeno 50 godina Župe Tijela Kristova u zagrebačkom Sopotu

50 godina od osnutka Župe Tijela Kristova u zagrebačkom Sopotu proslavljeno je u nedjelju 26. studenoga na svetkovinu Krista Kralja misnim slavljem koje je predvodio zagrebački nadbiskup u miru kardinal Josip Bozanić, objavio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Kardinal Bozanić krstio deveto dijete obitelji Tominac

Zagrebački nadbiskup u miru kardinal Josip Bozanić predvodio je u nedjelju 19. studenoga euharistijsko slavlje u Župi sv. Martina biskupa u Dugom Selu, tijekom kojega je krstio Kristijana, deveto dijete obitelji Tominac, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 56