Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-josip-bozanic

UŽIVO NA HKR-u Kardinal Josip Bozanić u podne predvodi Očenaš odazivajući se pozivu pape Franje na zajedničku molitvu kršćana

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, u srijedu 25. ožujka u 12 sati u programu Hrvatskog katoličkog radija, predvodit će Očenaš odazivajući se tako pozivu pape Franje svim kršćanima na zajedničku molitvu protiv pandemije virusa. Osim u programu HKR-a, molitva će se moći pratiti i putem video prijenosa na Facebook stranici Hrvatskoga katoličkog radija.

Susret kardinala Bozanića i predsjednika Vlade RH Plenkovića

Potres u Zagrebu i aktualno stanje pandemije bile su teme susreta zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića održanog u utorak 24. ožujka u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu. 

Kardinal Bozanić izrazio sućut obitelji Carević

Kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački, u utorak 24. ožujka izrazio je sućut obitelji Carević čija je petnaestogodišnja kći Anamarija, teško ozlijeđena u potresu koji se u nedjelju 22. ožujka dogodio u Zagrebu, jučer preminula u poslijepodnevnim satima, prenosi Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Papa uputio srdačnu riječ ohrabrenja kardinalu Bozaniću

Državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin uputio je u ponedjeljak 23. ožujka godine u ime pape Franje zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću pismo povodom razornog potresa koji je pogodio Grad Zagreb i okolicu. Poruku donosimo u cijelosti.

Poruka suosjećanja zbog potresa nadbiskupa Puljića kardinalu Bozaniću

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić poslao je poruku suosjećanja zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću u povodu potresa u Zagrebu i okolici koji je prouzročio materijalnu štetu na zgradama i crkvama Zagreba, među kojima su oštećeni zagrebačka katedrala i Nadbiskupski dvor zagrebačkog nadbiskupa, objavljeno je na stranici Zadarske nadbiskupije.

1 2 3 15