Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-josip-bozanic

Kardinal Bozanić predvodio zavjetno euharistijsko slavlje zagrebačkog i hodočašća mladih Majci Božjoj Bistričkoj

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u zajedništvu s pomoćnim biskupima mons. Ivanom Šaškom i mons. Mijom Gorskim, svećenicima zagrebačkih župa i okupljenim hodočasnicima predvodio je u nedjelju 13. rujna zavjetno euharistijsko slavlje 289. zavjetnog hodočašća vjernika grada Zagreba i nadbiskupijskog hodočašća mladih Majci Božjoj Bistričkoj.

Kardinal Josip Bozanić predvodio proslavu Male Gospe u Granešini

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić pohodio je u utorak 8. rujna u potresu stradale vjernike i Župu Rođenja Blažene Djevice Marije u Granešini te u zajedništvu s dekanom Remetskog dekanata preč. fra Brankom Lipšom, župnikom župe u Granešini vlč. Josipom Balogom i svećenicima dekanata predvodio euharistijsko slavlje rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe. S obzirom na to da je u potresu teško oštećena župna crkva te više nije za korištenje, slavlje se održalo na otvorenom prostoru, na livadi u podnožju župne crkve.

Kardinal Bozanić susreo se s ministrom Grlićem Radmanom

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u srijedu, 19. kolovoza s ministrom vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske dr. Gordanom Grlićem Radmanom u Uredu zagrebačkoga nadbiskupa u Zagrebu, Kaptol 29.

Kardinal Bozanić čestitao Kurban bajram

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je vjernicima islamske vjeroispovijesti u Hrvatskoj i predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Republici Hrvatskoj Muftiji dr. Azizu Hasanoviću čestitku prigodom islamskog blagdana Kurban bajrama.

Dar HKM Bern za obnovu zagrebačke katedrale

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u ponedjeljak, 20. srpnja u prostorijama Nadbiskupskoga bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu s voditeljem Hrvatske katoličke misije Bern fra Gojkom Zovkom koji je uime vjernika HKM Bern nadbiskupu uručio donaciju za obnovu u potresu stradale zagrebačke katedrale.

1 2 3 19