Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-josip-bozanic

Kardinal Bozanić predvodio svečano misno slavlje u prigodi proslave 100. obljetnice osnutka Provincije Božje providnosti Družbe Kćeri Božje ljubavi

U koncelebraciji s biskupom bjelovarsko-križevačkim Vjekoslavom Huzjakom, biskupom sisačkim Vladom Košićem i biskupom Josipom Mrzljakom, apostolskim upraviteljem Varaždinske biskupije, te četrdesetak redovničkih i dijecezanskih svećenika, u petak 11. listopada svečano euharistijsko slavlje proslave stote obljetnice Provincije Božje providnosti Kćeri Božje ljubavi predslavio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Kardinal Bozanić na konzistoriju u Rimu

Kardinal Josip Bozanić otputovao je u petak 4. listopada u Rim te će u subotu 5. listopada sudjelovati na redovitom konzistoriju za imenovanje kardinala.

Kardinal Bozanić odobrio novi Statut Zbora prebendara

Nakon što je Zbor prebendara Prvostolne crkve zagrebačke prošao put obnove te usklađivanja svog ustrojstva i rada s novim crkvenim okolnostima i važećim propisima, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije objavio je 30. rujna priopćenje koje donosimo u cijelosti.

Kardinal Bozanić predslavio euharistijsko slavlje prigodom završetka Druge europske konferencije „Formacija i prevencija – Moć kao služenje"

U koncelebraciji s tridesetak svećenika, Veliki kancelar Hrvatskoga katoličkog sveučilišta (HKS) u Zagrebu, nadbiskup i metropolit zagrebački kardinal Josip Bozanić predslavio je u nedjelju 22. rujna u 10 sati svečano euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetih Stjepana i Ladislava prigodom završetka Druge europske konferencije „Formacija i prevencija – Moć kao služenje".

1 2 3 8