Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-vinko-puljic

Proslavljen 49. dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Dostojanstveno i skromno, u duhu mjera za borbu protiv "koronavirusa", 30. svibnja u župi Komušina i na brdu Kondžilo 49. put po redu proslavljen je Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije. Geslo ovogodišnjeg susreta bilo je "Mladeži, kažem ti, ustani", objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Započeo 49. dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

U Gospinu svetištu i župi Uznesenja BDM u Komušini, 29. svibnja, 49. put po redu misom je započeo Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Kotorski bogoslov primio službu akolita

Vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić postavio je u službu akolita kotorskog bogoslova Damira Vrbešića u nedjelju, 24. svibnja u sjemenišnoj kapelici Navještenja Gospodinova u Sarajevu, izvijestilo je Vrhbosansko bogoslovno sjemenište.

VIDEO Kardinal Puljić predmolio osmu krunicu "Hrvata svega svijeta"

U subotu 23. svibnja održala se već osma po redu online molitvena inicijativa krunica "Hrvata svega svijeta" koju je predmolio vrhbosanski nadbiskup metropolit i predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, a uz njega sudjelovali su Đuro Glogoški (Zagreb), fra Ilija Mijatović (St. Pölten, Austrija), vlč. Josip Levaković (Dublin, Irska), fra Davor Dominović (Brisbane, Australija), obitelj Vrdoljak (Zagreb) i organizator otac Ivan Ike Mandurić (Osijek).

Kardinal Puljić pohodio Služavke Maloga Isusa u samostanu „Egipat“

Vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić je na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, 21. svibnja pohodio Služavke Malog Isusa u samostanu „Egipat“ u Sarajevu. Slavljena je misa te upriličeno predavanje „Praštanje u osobnom životu“, izvijestio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.ba.

1 2 3 12