Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-vinko-puljic

Kardinal Vinko Puljić posjetio SRRH „KALI SARA“

Saborski zastupnik Veljko Kajtazi, predsjednica Saveza Roma u Republici Hrvatskoj ‘KALI SARA’ Suzana Krčmar i članovi Saveza ugostili su u srijedu 8. lipnja vrhbosanskog nadbiskupa u miru kardinala Vinka Puljića, zajedno s ravnateljem Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije dr. Mirkom Šimićem i suradnikom kardinala i koordinatorom Brunom Paurevićem.

Posveta crkve u Orašju u župi bl. Alojzija Stepinca

Predvodeći u četvrtak, 9. lipnja svečano euharistijsko slavlje u Župi bl. Alojzija Stepinca u Orašju u Bosanskoj Posavini uz geslo „U Tebe se uzdam Gospodine!“ umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić posvetio je župnu crkvu i u oltar ugradio Stepinčeve moći.

Kardinal Puljić dobitnik Večernjakova pečata za životno djelo

Otpravnik poslova Apostolske nuncijature u BiH mons. Amaury Medina Blanco proglasio je u petak 27. svibnja dobitnika Večernjakova pečata za životno djelo – to je umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, izvijestio je Večernji list.

Kardinal Puljić uputio čestitku mons. Milanu Zgrabliću

Nadbiskup metropolit vrhbosanski u miru kardinal Vinko Puljić uputio je u četvrtak 7. travnja 2022. čestitku imenovanom nadbiskupu koadjutoru Zadarske nadbiskupije mons. Milanu Zgrabliću. Čestitku kardinala Puljića, koji je bio duhovnik mons. Zgrabliću u vrijeme njegova boravka i školovanja u Nadbiskupskom sjemeništu „Zmajević“ u Zadru, prenosimo u cijelosti.

Reis-ul-ulema Kavazović posjetio vrhbosanske nadbiskupe

Vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić i vrhbosanski nadbiskup u miru kardinal Vinko Puljić primili su u ponedjeljak 14. ožujka u Nadbiskupovoj rezidenciji u Sarajevu reis-ul-ulemu Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseina ef. Kavazovića, izvijestila je KTA.

1 2 3 31