Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: karlovac

Vraćena redovita duhovna skrb u Općoj bolnici Karlovac

Svećenici Karlovačkog dekanata u utorak, 8. studenog ponovno su počeli redovitu duhovnu brigu u Opću bolnicu Karlovac, u dogovoru s Upravom bolnice. Prvi dan bolesnike su posjetili karlovački dekan preč. Dražen Karačić i župnik na Dubovcu mons. Antun Sente ml., koji je posjet bolnici završio misnim slavljem u bolničkoj kapeli Sv. Andrije.

Samci otvoreni katoličkom braku na prvom nacionalnom susretu

Oko četiri stotine samaca iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine sudjelovali su na prvom nacionalnom susretu osoba otvorenih za katolički brak pod geslom „U ljubavi nema straha“ u subotu 5. studenog u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu.

"72 sata bez kompromisa" u Karlovcu

Volonterski projekt 72 sata bez kompromisa ove je godine održan po četvrti put u gradu Karlovcu. Nositelj projekta bio je ZAMAK - Zajednica mladih katolika Karlovac.

Hodočašće Samoboraca sv. Josipu u Karlovac

Župljani župa svetog Ivana Krstitelja – Lug Samoborski i Duha Svetoga – Noršić Selo sa župnikom Josipom Čuligom, te svete Anastazije – Samobor, s članovima udruge Ekosspiritus i Etno fletno hodočastili u nedjelju 9. listopada 2022. u Hrvatsko nacionalno svetište sv. Josipa u Karlovcu.

Molitva pri svetom Josipu za učitelje i bolesne

Časteći svetog Josipa srijedom u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu vlč. Dubravko Škrlin Hren, župnik Župe svetog Ivana Nepomuka u Lučkom predvodio je 5. listopada misno slavlje.

Spomendan sv. Marka Križevčanina u Josipovu svetištu u Karlovac

Početak nove školske godine i spomendan sv. Marka Križevčanina svečano su proslavljeni u srijedu 7. rujna tijekom Velike pobožnosti sv. Josipu u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu. Misno slavlje predvodio je rektor Svetišta mons. Antun Sente.

1 2 3 9