Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: karlovac

Vlč. Patrik Paulić proslavio mladu misu

Mladomisnik Zagrebačke nadbiskupije Patrik Paulić predslavio je Mladu misu u nedjelju 3. srpnja 2022. u crkvi Presvetog Srca Isusova u Karlovcu, pod geslom „Posveti ih u istini: tvoja je riječ istina“ (Iv 17, 17).

Ministranti iz Lupoglava i Brckovljana na „Laudato si'“ vikendu

Šesnaestorica ministranata iz Župe bl. Augustina Kažotića iz Lupoglava te dvojica ministranata iz susjedne Župe sv. Brcka u Brckovljanima u pratnji voditelja, župnog upravitelja u Lupoglavu don Filipa Pavlovića su 25. i 26. ožujka sudjelovala su u vikend-programu „Laudato si'“.

Hodočašće mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije u Karlovac i Krašić

U organizaciji udruge Duhos u subotu 19. ožujka održano je hodočašće mladih u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu. Kao priprema za svetu misu u autobusu se molila krunica sv. Josipa. Po dolasku u svetište hodočasnici su sudjelovali u središnjem euharistijskom slavlju, koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

Otvorena izložba majke i kćeri „Psalam 126“

„Psalam 126“ naziv je izložbe Iris Mihatov Miočić, akademske slikarice iz Zadra i njene šestogodišnje kćeri Grete Miočić koja je otvorena u srijedu 27. listopada u Galeriji „Martin Borković“ Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.

1 2 3 8