Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katehetska-zimska-skola

Zaključena Katehetska zimska škola

Katehetska zimska škola za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama održana je u ponedjeljak 19. i utorak 20. veljače 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Predavanje vlč. doc. dr. Singboa na Katehetskoj zimskoj školi

Vlč. doc. dr. Odilon-Gbènoukpo Singbo je drugoga dana Katehetske zimske škole za vjeroučiteljice i vjeroučitelje u osnovnim školama, u utorak 20. veljače 2024., u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu, održao predavanje „Novi bioetički izazovi u obrazovnom sustavu: Od razlučivanja do ispravnog djelovanja“.

Predavanje dr. sc. Carti na Katehetskoj zimskoj školi

Dr. sc. Dajana s. Marta Carti održala je predavanje o temi „Bioetičke teme u perspektivi relacijske antropologije“ na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučitelje u osnovnim školama u ponedjeljak 19. veljače 2024. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Predavanje prof. dr. Matulića na Katehetskoj zimskoj školi

Prof. dr. don Tonči Matulić održao je predavanje o temi „Obzorje otkupljenja. Kršćanski moral između neba i zemlje“ na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučitelje u osnovnim školama u ponedjeljak 19. veljače 2024. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Zaključena Katehetska zimska škola u Zagrebu

Katehetska zimska škola u organizaciji Nacionalnoga katehetskog ureda Hrvatske biskupske konferencije i Agencije za odgoj i obrazovanje o temi „Čovjek i svijet u Božjem naumu. Putovanje kroz biblijsku antropologiju“ zaključena je u utorak 21. veljače u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Predavanje izv. prof. dr. Kovač na Katehetskoj zimskoj školi u Zagrebu

Predavanje na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji rade u osnovnim školama u Republici Hrvatskoj o temi „'U Kristu je čovjek postao nada čovjeku.' Orisi antropologije pape Benedikta XVI.“ održala je u utorak 21. veljače u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu izv. prof. dr. Nedjeljka s. Valerija Kovač.

Predavanje doc. dr. Čartolovnog na Katehetskoj zimskoj školi u Zagrebu

Predavanje na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji rade u osnovnim školama u Republici Hrvatskoj o temi „Osmi dan stvaranja. Čovjek budućnosti kao imago Dei?“ održao je u ponedjeljak 20. veljače u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu doc. dr. Anto Čartolovni s Medicinskog fakulteta Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje izv. prof. dr. Mrakovčića na Katehetskoj zimskoj školi u Zagrebu

Predavanje na Katehetskoj zimskoj školi za vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji rade u osnovnim školama u Republici Hrvatskoj o temi „O Bogu i čovjeku na temelju egzegeze Post 2-3 u dokumentu Papinske biblijske komisije 'Što je čovjek?' (Ps 8, 5)“ održao je u ponedjeljak 20. veljače u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu izv. prof. dr. Božidar Mrakovčić s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

1 2 3 4