Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicka-osnovna-skola-u-pozegi

Proslavljena svetkovina sv. Josipa, zaštitnika Katoličke osnovne škole u Požegi

Apostolski upravitelj Požeške biskupije Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje za učenike, roditelje, učitelje i druge djelatnike, na čelu s ravnateljem Franom Barišićem, Katoličke osnovne škole u Požegi, u predvečerje svetkovine zaštitnika škole, sv. Josipa, u ponedjeljak 18. ožujka 2024., u katedrali sv. Terezije Avilske.

Zaziv Duha Svetoga za učenike katoličkih škola u Požegi

Na početku nove školske 2021./2022. godine požeški biskup Antun Škvorčević predslavio je u utorak 7. rujna u požeškoj katedrali euharistiju i zaziv Duha Svetoga za učenike Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije, priopćili su iz Požeške biskupije.

Natjecanje iz vjeronauka za osnovne i srednje škole Požeške biskupije

Osnovna škola Mate Lovraka iz Nove Gradiške i Srednja škola Pakrac pobjednice su biskupijskog (međužupanijskog) natjecanja iz vjeronauka za osnovne i srednje škole Požeške biskupije održanog 2. ožujka u prostorima Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije u Požegi u organizaciji Katehetskog ureda Požeške biskupije, Agencije za odgoj i obrazovanje te Upravnog odjela za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije.

1 2