Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kceri-bozje-ljubavi

Hodočašće „Putovima Drinskih mučenica“

Udruga „Blažena Jula Ivanišević“ iz Godinjaka i vjernici župe Staro Petrovo Selo su, u povodu jedanaeste obljetnice proglašenja blaženim Drinskih mučenica, organizirali hodočašće Putovima Drinskih mučenica.

Misionarka s. Vedrana Ljubić posjetila Sisak

Misionarka s. Vedrana Ljubić, članica Družbe kćeri Božje ljubavi, posjetila je u petak 19. kolovoza sestre zajednice kojoj pripada, a koje djeluju u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku.

Susret dječjih zborova u Granešini

U subotu 18. lipnja sestre Kćeri Božje ljubavi organizirale su duhovno-igrani susret za dječje zborove iz Hrvatske u župi Rođenja BDM u Granišini.

Proslava blagdana sv. Stjepana u samostanu Majke Božje Divne na Marjanu

Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika, 26. prosinca splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić posjetio je samostan Majke Božje Divne na splitskom Marjanu, gdje je u zajedništvu s redovnicama iz Družbe Kćeri Božje ljubavi i don Ivanom Jakuljom slavio euharistiju.

Proslavljena 50. obljetnica postojanja Samostana sv. Josipa u Granešini

Sestre kćeri Božje ljubavi proslavile su u subotu 23. studenoga 2019. 50. obljetnicu svoga djelovanja u Samostanu sv. Josipa u Granešini euharistijskim slavljem koje je u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije predvodio umirovljeni zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić.

1 2