Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: klasicna-gimnazija-fra-marijana-lanosovica

Korizmena duhovna obnova u Klasičnoj gimnaziji fra Marijana Lanosovića

Korizmenu duhovnu obnovu za učenike i profesore franjevačke Klasične gimnazije Fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu predvodio je u petak, 31. ožujka u prostorijama škole vlč. Nebojša Stipić, župni vikar Župe Imena Marijina u Novom Sadu i službeni egzorcist Subotičke biskupije.

Roditelji učenika Klasične gimnazije na duhovnoj obnovi

Duhovnu obnovu za roditelje učenika franjevačke Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu predvodio je u četvrtak, 30. ožujka vlč. Nebojša Stipić, župni vikar Župe Imena Marijina u Novom Sadu i službeni egzorcist Subotičke biskupije.

Misa zahvalnica na kraju školske godine u Slavonskom Brodu

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu zajedno sa svojim roditeljima sudjelovali su u subotu, 19. lipnja na misi zahvalnici koju je u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio ravnatelj gimnazije fra Klaudio Milohanović, domaći gvardijan. 

Učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića na misi zahvalnici za proteklu školsku godinu

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu zajedno s članovima obitelji te profesorima i djelatnicima škole sudjelovali su u subotu, 4. srpnja na misi zahvalnici, koju je u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva predvodio ravnatelj gimnazije fra Klaudio Milohanović, domaći gvardijan. Posluživao je trajni đakon Vrhbosanske nadbiskupije Robert Čabraja, otac jednog maturanta.

1 2