Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: knjiga

Sveti Otac: Ratom svi gubimo

Talijanski dnevnik „Il Fatto Quotidiano“ objavio je u ponedjeljak 5. prosinca predgovor Pape Franje za knjigu „Enciklika o miru u Ukrajini“, prenosi Vatican News.

„Knjiga u ruci vs. mobitel u ruci“

Biskupijska knjižnica Varaždin i Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije organizirali su u ponedjeljak 7. studenog tribinu pod nazivom „Knjiga u ruci vs. mobitel u ruci“ u povodu Mjesec hrvatske knjige.

Predstavljena knjiga “Svetišta hrvatskog naroda”

Knjiga “Svetišta hrvatskog naroda” autora Tomislava Krušlina predstavljena je u četvrtak, 1. rujna, nakon mise trećeg dan devetnice ususret Maloj Gospi, u Svetištu Gospe od Milosrđa u Dubrovniku.

Župa Sesvete dobila svoju prvu sveobuhvatnu monografiju

„Župa Svih svetih u Sesvetama“ naslov je najnovije knjige crkvenog povjesničara, kanonika Prvostolnog kaptola zagrebačkog i arhiđakona Remetsko-sesvetskog arhiđakonata mons. dr. Stjepana Kožula, objavljene u nakladi „Društva za povjesnicu Zagrebačke nadbiskupije „Tkalčić“.

Predstavljena knjiga „Svjedok Stepinčeva glasa svetosti“

Knjiga postulatora kauze bl. Alojzija Stepinca mons. dr. sc. Jurja Batelje „Svjedok Stepinčeva glasa svetosti. Prinosi za životopis biskupa Dragutina Nežića uz 75. obljetnicu njegova služenja Crkvi u Istri“ predstavljena je u nedjelju 6. veljače u župnoj crkvi u Krašiću u sklopu devetnice za Stepinčevo.

Nova knjiga Roberta Cheaiba „Odgajati djecu u vjeri“

U izdanju „Salesiane“ početkom veljače objavljena je vrijedna knjiga „Odgajati djecu u vjeri“ autora Roberta Cheaiba koja je namijenjena svima onima koji žele djeci prenijeti najveći dar - dar vjere, izvijestili su iz „Salesiane“.

1 2 3 10