Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: komusina

Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, 51. u nizu, proslavljen je u subotu, 28. svibnja u župi Komušina i na brdu Kondžilo pod geslom "Tih dana usta Marija i pohiti u Gorje (Lk 1,39)", prenosi nedjelja.ba.

Hodočašće djedova, baka i starijih osoba u Gospino svetište u Komušinu

U organizaciji Zeničkih župa u ponedjeljak, 23. svibanj 2022. organizirano je Hodočašće djedova, baka i starijih osoba u Gospino svetište u Komušinu pod geslom „Bože, Ti mi bijaše učitelj od mladosti moje i sve do sada naviještam čudesa Tvoja“ (Ps 71,17). Misu je predvodio nadbiskup vrhbosanski u miru kardinal Vinko Puljić.

Svetkovina Uznesenja BDM proslavljena u Komušini

U Komušini i na brdu Kondžilu, najvećem Gospinom svetištu Vrhbosanske nadbiskupije, 15. kolovoza svečano je proslavljena Velika Gospa misom koju je predvodio vrhbosanski nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić, izvijestila je KTA.

Započeo jubilarni 50. dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Misno slavlje u povodu 50. dana mladih Vrhbosanske nadbiskupije pod geslom Ustani. Postavljam te za svjedoka onoga što si vidio (Dj 26,16) u Gospinu svetištu i Župi Uznesenja BDM u Komušini 28. svibnja predvodio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, prenosi portal nedjelja.

U Komušini održan ljetni kamp mira Friedensgrund BiH

U župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini, kod Teslića, održan je od 13. do 18. srpnja trinaesti ljetni kamp Friedensgrund BiH realiziran u sklopu projekta „Koračajmo zajedno“. Kamp okuplja mlade kršćane iz Bosne i Hercegovine kako bi u zajedno nadilazili predrasude i težili ka pomirenju i suživotu.