Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: konferencija-za-medije

Prefekt Dikasterija za nauk vjere o Međugorju

Prefekt Dikasterija za nauk vjere kardinal Victor Manuel Fernández je na predstavljanju novih normi za razlučivanje ukazanja i drugih nadnaravnih fenomena, u petak 17. svibnja 2024., među ostalim odgovorio i na pitanja novinara o Međugorju, objavio je "L'Osservatore Romano".

Hod za život se nastavlja u Zagrebu i Vinkovcima

Uoči Hoda za život, obitelj i Hrvatsku koji će biti održan u subotu 18. svibnja 2024. u Zagrebu i Vinkovcima, organizatori su u utorak 14. svibnja održali najavne konferencije za medije.

Uskrsna poslanica biskupa Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine na zasjedanju u Mostaru 20. i 21. ožujka 2024. odlučili su objavljivati zajedničku poslanicu prigodom svetkovina Uskrsa i Božića. Usuglašeni tekst uskrsne poslanice aktivnih biskupa BK BiH, koji donosimo u cijelosti, pročitao je na Veliku subotu, 30. ožujka 2024., na konferenciji za medije u Nadbiskupskoj rezidenciji u Sarajevu vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić.

Konferencija za medije Svete Stolice o prvom Svjetskom danu djece

Uoči Svjetskog dana djece koji će po prvi put biti obilježen održati od 25. do 26. svibnja 2024. u Rimu, organizatori su 2. veljače na konferenciji u Tiskovnom uredu Svete Stolice predstavili okvirni program Dana tijekom kojeg će se papa Franjo susresti s djecom iz cijelog svijeta u molitvi i prijateljstvu, prenosi Vatican News.

1 2 3 8