Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koprivnica

Svetkovina Velike Gospe proslavljena u Močilama u Koprivnici

Svečanu koncelebriranu misu na svetkovinu Velike Gospe u nedjelju 15. kolovoza u župi Uznesenja BDM u Močilama u Koprivnici predvodio je kancelar Varaždinske biskupije preč. mr. sc. Ivan Rak, a prethodila je zavjetna procesija od kapele Sv. Josipa u kojoj su uz brojne vjernike sudjelovali predstavnici gradske i županijske vlasti predvođeni gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.

274. zavjetna misa vjernika Koprivnice

Vjernici grada Koprivnice okupljaju se svake godine druge nedjelje u siječnju na zavjetno euharistijsko slavlje u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Koprivnici.

Adventska duhovna obnova mladih Koprivničkoga dekanata

Stotinjak mladih Koprivničkoga dekanata okupilo se u petak 7. prosinca na adventskoj duhovnoj obnovi u prostorijama pastoralnog centra koprivničke župe sv. Leopolda Bogdana Mandića. Duhovnu obnovu vodio je Odilon Singbo, studentski kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Koprivnica: Sestre Družbe Kćeri Božje ljubavi proslavile 150. obljetnicu osnutka družbe

Sestre Družbe Kćeri Božje ljubavi proslavile su u župnoj crkvi svetog Nikole biskupa u Koprivnici svoj veliki jubilej - 150 godina od osnutka Družbe. Vrhunac proslave bilo je euharistijsko slavlje koje je, na spomen Prikazanja Marijina u Hramu, u srijedu 21. studenoga, u zajedništvu s desetak svećenika Koprivničkog dekanata predvodio varaždinski biskup Josip Mrzljak.

1 2