Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korcula

Susret obitelji Dubrovačke biskupije u Korčuli

Susret obitelji Korčulanskog, Pelješkog i Stonskog dekanata Dubrovačke biskupije održan je u subotu 2. ožujka u pastoralnom centru sv. Antuna u Korčuli, izvijestila je Dubrovačka biskupija.

Temeljna formacija animatora

Treći vikend Temeljne formacije animatora dvanaeste generacije animatora u Dubrovniku održan je od 16. do 18. veljače u prostorijama Biskupijskog sjemeništa. Na susretu se okupilo sedamdesetak sudionika i dvadesetak animatora instruktora i specijalaca, izvijestila je Dubrovačka biskupija.

Drugi vikend Temeljne formacije animatora u Dubrovniku i na Korčuli

Nakon prvog vikend susreta XII. generacije animatora u Dubrovniku i I. generacije animatora na Korčuli uslijedio je drugi od četiri susreta koji je održan od 8. do 10. prosinca u prostorijama Biskupijskog sjemeništa u Dubrovniku odnosno u Veloj Luci, izvijestilo je Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije.

Prvi put temeljna formacija animatora na otoku Korčuli

Prvi put na otoku Korčuli od 17. do 19. studenoga u Veloj Luci održan je vikend-susret temeljne formacije animatora za sudionike s područja Korčulanskog i Pelješkog dekanata, izvijestilo je Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije.

Proslava sv. Martina na Korčuli

Vjernička zajednica Župe sv. Matina u Žrnovu na Korčuli proslavila je u subotu 11. studenog svog nebeskog zaštitnika sv. Martina. Misno slavlje u župnoj crkvi predvodio je fr. Karlo Alan Kevo, OP, a nakon mise uslijedila je procesija u kojoj su kip sv. Martina nosili predstavnici župnih bratovština, izvijestili su iz župe.

1 2 3 4