Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korizmena-akcija

Akcijom „Zajedno možemo više“ prikupljena pomoć za stradale od potresa

Caritas Biskupije Krk korizmenom akcijom „Zajedno možemo više“ prikupio je gotovo 4.000 artikala, odnosno 2.160 kg/l hrane i higijenskih potrepština u vrijednosti od cca 37.000 kn. Prikupljeno je dostavljeno 14. travnja u Caritas Sisačke biskupije za stradale od potresa s njihovoga područja.

Korizmena akcija „Zrno ljubavi 2021.“

Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan organizira korizmenu akciju „Zrno ljubavi“ koja je ove godine namijenjena djeci i mladima koji zbog svojih tjelesnih i mentalnih poteškoća u razvoju za svakodnevno funkcioniranje trebaju pomoć drugih.

Crkva u Austriji u korizmi nudi vjernicima „Papin SMS"

Katolička Crkva u Austriji pokreće 17. veljače, na Čistu srijedu, akciju „Papin SMS” u kojoj će do Velike subote, tijekom 40 dana, zainteresirani svakodnevno besplatno primati SMS s mislima pape Franje, prenosi agencija Kathpress.

Korizmena akcija Zadarske nadbiskupije za stradale od potresa u Sisačkoj biskupiji

Tradicionalna Korizmena akcija Zadarske nadbiskupije ove godine namijenjena je za pomoć nastradalima od potresa na području Sisačke biskupije. Tim povodom zadarski nadbiskup Želimir Puljić poslao je Pismo župnicima, osnovnim i srednjim školama te gradovima i općinama u Zadarskoj nadbiskupiji, u kojem ih potiče na sudjelovanje u Korizmenoj akciji.