Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krasic

Budući kardinal Lazarus You Heung-sik posjetio Krašić

Pročelnik Kongregacije za kler, koji će u kolovozu biti uvršten u Kardinalski zbor, nadbiskup Lazarus You Heung-sik je na Dan državnosti Republike Hrvatske 30. svibnja posjetio Krašić i pomolio se ispred moći blaženog kardinala Alojzija Stepinca.

Hodočašće mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije u Karlovac i Krašić

U organizaciji udruge Duhos u subotu 19. ožujka održano je hodočašće mladih u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu. Kao priprema za svetu misu u autobusu se molila krunica sv. Josipa. Po dolasku u svetište hodočasnici su sudjelovali u središnjem euharistijskom slavlju, koje je predvodio zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

Kardinal Rouco Varela posjetio Krašić

Umirovljeni madridski nadbiskup kardinal Antonio María Rouco Varela posjetio je u petak 11. veljače Župu Presvetog Trojstva u Krašiću, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Homilija predsjednika HBK mons. Puljića na Stepinčevo u Krašiću

Prenosimo u cijelosti homiliju predsjednika Hrvatske biskupske konferencije zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića na misi koju je na 62. obljetnicu smrti bl. kardinala Alojzija Stepinca 10. veljače 2022. predslavio u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću.

Zaključena devetnica za Stepinčevo u Krašiću

Koncelebrirano misno slavlje završetka devetnice za Stepinčevo u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću predvodio je u srijedu 9. veljače dekan Svetonedeljskoga dekanata i župnik Župe Bl. Alojzija Stepinca u Bestovju-Novakima-Rakitju preč. Božidar Cindori.

Proslava Stepinčeva u Zagrebu i Krašiću

Dan rođenja za nebo bl. Alojzija Stepinca, 10. veljače, u Zagrebačkoj nadbiskupiji slavi se kao obvezatni spomendan, a svečano će biti proslavljen u Zagrebu i Krašiću.

1 2 3 10