Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krizni-put

Predstavljen Križni put vlč. Krešimira Žinića

U župnoj crkvi sv. Šimuna i Jude Tadeja u Cigleni pokraj Bjelovara na prvu korizmenu nedjelju 18. veljače, dvije godine nakon promocije knjige meditacija „Do nogu Gospodinovih“ istog autora, predstavljen je Križni put župnika Krešimira Žinića.

Bosonoge karmelićanke priredile križni put za mladež

Gospićko-senjska biskupija je u povodu korizme pripremila razne materijale za pomoć u radu s mladeži, ujedno za pripremu na ovogodišnji Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, izvijestio je 13. veljače 2024. biskupijski Tiskovni ured.

Bazilika sv. Petra objavljuje natječaj za novi križni put

Vatikansko poduzeće Fabbrica di San Pietro 8. siječnja 2024. otvara Međunarodni nagradni natječaj za izradu jedinstvenog umjetničkog slikovnog prikaza 14 postaja križnoga puta namijenjenih za povremeno postavljanje u papinskoj bazilici sv. Petra.

U Smiljanu održan Susret mladih Gospićko-senjske biskupije

Pod geslom „Na Tvoju riječ bacit ću mrežu“, na završetku početku jesenskih kvatri i molitve za duhovna i redovnička zvanja te molitve za posvećenje katoličke mladeži, u subotu 23. rujna 2023., u Smiljanu održan je Susret mladih Gospićko-senjske biskupije.

Proslavljena peta obljetnica posvete kapele Majke Triput Divne

U povodu proslave pete obljetnice posvete kapele Majke Triput Divne, Kraljice i Pobjednice Schönstattske, u subotu 16. rujna 2023., u Ivanovcima, filijali župe Harkanovci, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predslavio je svečanu euharistiju i blagoslovio novopostavljeni križni put.

1 2 3 21