Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krk

U Krku započela trodnevnica uoči svetkovine sv. Kvirina

O. Dominik Magdalenić, prior karmelićanskog samostana u Krku predslavio je misu u ponedjeljak, 1. lipnja, na blagdan sv. Gaudencija, suzaštitnika Krčke biskupije, čime je započela trodnevnica priprave za svetkovinu sv. Kvirina, zaštitnika Krčke biskupije.

Krk: Misa Nedjelje Dobrog Pastira proslavljena uz sudjelovanje naroda

U nedjelju 3. svibnja, nakon šest nedjelja slavljenja misa bez sudjelovanja naroda, krčki biskup Ivica Petanjak, u koncelebraciji generalnog vikara mons. Franje Velčića i vlč. Zlatka Sudca, slavio je u krčkoj katedrali misu s narodom, kojem je zbog popuštanja mjera u borbi protiv pandemije COVID-19, omogućeno sudjelovanje.

Uskrsni broj glasnika "Mahnićevo slovo"

Izašao je uskrsni broj Glasnika Postulature sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića: Mahnićevo slovo, javljaju iz Postulature u subotu 11. travnja. Postulator u uvodnoj riječi poziva na molitvu slugi Božjemu posebno u vrijeme dok traje neizvjesnost panedmije prouzročene COVID-19 virusom, a zbog koje se moralo odustati od daljnjih korizmenih hodočašća po dekanatima Krčke biskupije na grob sluge Božjega.

Radionica za voditelje župnih Caritasa Krčke biskupije

U organizaciji biskupijskog Caritasa u subotu 15. veljače u Krku je održano predavanje i radionica za voditelje župnih Caritasa o temi „Upravljanje kućnim budžetom i osobnim financijama”, s ciljem što kvalitetnije pomoći potrebitima koji se obrate župnim Caritasima.

Spomen sluge Božjega Antuna Mahnića

Svakog 14. dana u mjesecu u Krčkoj biskupiji vjernici se spominju svoga biskupa sl. Božjega Antuna Mahnića, objavljeno je na mrežnim stranicama Krčke biskupije.

Misa zahvalnica u Krku

Na Staru Godinu, 31. prosinca, krčki biskup mons. Ivica Petanjak predvodio je koncelebrirano slavlje Mise zahvalnice za godinu koja je na izmaku.

1 2