Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krscanska-sadasnjost

Prigodni popusti knjiga Kršćanske sadašnjosti

Kršćanska sadašnjost pokrenula je veliku akciju koja uključuje popust od 30 % do 60 % na niz naslova, od knjižica križnoga puta do dubokih duhovnih, teoloških promišljanja o Kristovoj muci i uskrsnuću, izvijestili su u utorak 20. veljače iz Kršćanske sadašnjosti.

Objavljen novi broj Kane

Iz tiska je izišao novi broj Kršćanske obiteljske revije „Kana“ za veljaču 2024., u izdanju Kršćanske sadašnjosti.

Što su blagoslovi?

Kako se napominje u Rimskom obredniku, "Blagoslovi", u "Općim prethodnim napomenama", "Crkva po djelovanju snage Duha Svetoga raznoliko izražava svoje služenje" te "upotrebljava molitve kako bi ono za čim vapi postiglo sretan učinak", objavljeno je na mrežnim stranicama Zagrebačke nadbiskupije.

Tiskan molitveni priručnik za Molitvenu osminu za jedinstvo kršćana 2024.

Svjetska molitvena osmina za jedinstvo kršćana 2024. održava se od 18. do 25. siječnja pod biblijskim geslom „Ljubi Gospodina Boga svojega… i svoga bližnjega kao sebe samoga!“ Molitveni priručnik na hrvatskom jeziku objavila je Kršćanska sadašnjost, a preveo ga je i priredio dr. o. Jure Zečević, OCD.

Tiskan liturgijski priručnik „Rimski misal. Red mise s narodom“

U izdanju Kršćanske sadašnjosti objavljen je priručnik „Rimski misal. Red mise s narodom“ koji se može koristiti u pastoralnom i katehetskom radu sa svim dobnim skupinama na župi, a njime se mogu (po)služiti i vjernici prigodom misnih slavlja (osobito na nedjeljnim ili sprovodnim misama), objavljeno je na mrežnim stranicama Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 11