Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krscanska-sadasnjost

Objavljen prijevod velikog klasika: Boetijeva „Utjeha filozofije"

Dominikanska naklada Istina i Kršćanska sadašnjost objavili su jedinstveno djelo ranoga srednjega vijeka Utjeha filozofije (Consolatio philosophiae) čiji se autor Anicije Manlije Severin Boetije (u nastavku Boetije) ubraja među najvažnije pobornike tradicionalnog odgoja i obrazovanja, književne i filozofske misli.

Kana klub Kršćanske sadašnjosti - Čitajte djeci i s djecom

Kršćanska sadašnjost već godinama za djecu različite dobi u svojoj biblioteci Kana klub objavljuje prigodna izdanja. Obogaćena kršćanskim vrijednostima i nadahnućem, uvijek uz prigodne i kvalitetne ilustracije koje prate tekst, KS-ova izdanja pratitelj su djeci od vrtićke dobi do tinejdžerskih dana.

Kršćanska sadašnjost i Verbum na Interliberu

Katoličke nakladničke kuće Kršćanska sadašnjost i Verbum sudjeluju na 43. međunarodnom sajmu knjige „Interliber“ koji se održava od 9. do 14. studenoga 2021. na Zagrebačkom velesajmu.

Milosrđe: Nova tematska akcija u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

Ove se godine, u subotu 16. listopada, 8. nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa održava u Mariji Bistrici, a Kršćanska sadašnjost taj će događaj popratiti prigodnim popustom od 30 posto u svojim knjižarama i web knjižari, i to u trajanju od 16. do 31. listopada.

Objavljena nova knjiga Slavice Dodig „U potrazi za osmišljenom starošću“

Kršćanska sadašnjost objavila je novu knjigu Slavice Dodig „U potrazi za osmišljenom starošću. Prilog antropologiji starosti“ koja dolazi uz Međunarodni dan starijih osoba, koji se od 1991. godine obilježava 1. listopada, a svoju aktualnost svjedoči i u kontekstu Desetljeća zdravog starenja koje je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila od 2020. do 2030. godine.

Nova knjiga fra Ivana Macuta „Teologija u NDH“

Doc. dr. fra Ivan Macut s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, član Franjevačke provincije Presvetoga Otkupitelja sa sjedištem u Splitu, objavio je knjigu iz povijesti teologije „Teologija u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj“.

1 2 3 5