Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krstenje

Krštenje petoga djeteta u obitelji Vukelić

Župnik Župe Tijela Kristova u zagrebačkom Sopotu Ivica Reparinac kao izaslanik Nadbiskupskog duhovnog stola Zagrebačke nadbiskupije krstio je u nedjelju 25. rujna Mateja, peto dijete obitelji Vukelić.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete roditelja Ciprić u Davoru

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 11. rujna Župu Marije Kraljice i Sv. Jurja Mučenika u Davoru i u župnoj crkvi predvodio središnje euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Luciju, peto dijete roditelja Davorina i Katarine Ciprić.

Gračani: Kršteno peto dijete u obitelji Boras

U privremenom bogoslužnom prostoru Župe svetog Mihaela arkanđela u zagrebačkim Gračanima u subotu 27. kolovoza župnik fra Marin Matančić, TOR, krstio je malenu Milu, peto dijete u obitelji Tomislava i Marije Boras.

Biskup Gorski u Tuhlju krstio peto dijete u obitelji Kroflin

Zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski krstio je Luciju, peto dijete Zvonimira i Ines Kroflin; Viktoriju, drugo dijete Alojza i Ivančice Krajcar te Petra, drugo dijete Štefanije i Danijela Telišmana na blagdan Preobraženja Gospodinova, 6. kolovoza u Tuhlju.

Krštenje sedmog djeteta obitelji Maruševec u Ivancu

Umirovljeni varaždinski biskup Josip Mrzljak krstio je Martu, sedmo dijete Željka i Maje Maruševec, na spomendan sv. Marte, Marije i Lazara, u petak 29. srpnja 2022., u župnoj crkvi sv. Marije Magdalene u Ivancu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

1 2 3 20