Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krstenje

Na Svjetski dan siromaha biskup Škvorčević krstio tri djevojčice i posjetio dvije siromašne obitelji u Voćinu

Svjetski dan siromaha, pretposljednju nedjelju liturgijske godine, 17. studenoga, požeški biskup Antun Škvorčević proveo je u župi Voćin. Prije podne predvodio je u župnoj crkvi euharistijsko slavlje, a u popodnevnim satima posjetio je dvije siromašne obitelji. Tijekom euharistijskog slavlja krstio je tri djevojčice iz skromnih obitelji: Nikol, osmo dijete Joze i Marije Tunić; Nikolinu, peto dijete Pere i Evice Đorđević te Anamariju, treće dijete Anđelka i Vesne Jaković.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u dvije đulovačke obitelji

Požeški biskup Antun Škvorčević prevodio je u nedjelju 10. studenoga u župnoj crkvi Duha Svetoga u Đulovcu središnje župno euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Gabrijela, peto dijete Marjana i Kate Jozić te Franju, peto dijete Kriste i Olge Nikolić.

Biskup Uzinić krstio peto dijete obitelji Dalmatin

Dubrovački biskup Mate Uzinić predvodio je u nedjelju 10. studenoga misno slavlje u župnoj crkvi Sv. Martina u župi Žuljana na Pelješcu i krstio Nikol Dalmatin, peto dijete Bernarda i Ivane r. Dobrić, nakon Julije, Elizabete, Mihaela i Lore.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u obitelji Balajić

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 6. listopada župu Duha Svetoga u Feričancima i u župnoj crkvi predvodio središnje euharistijsko slavlje tijekom kojega je krstio djevojčicu Mariju, peto dijete u obitelji Tomislava i Martine Balajić.

Krštenje šestog djeteta obitelji Vukoja

U obitelji Stanka Vukoje i Ivane r. Šušak rodio se maleni Jakov, šesto dijete obitelji Vukoje kršteno u nedjelju 6. listopada u Župi Pohođenja BDM u Soljanima.

Krštenje šestog djeteta obitelji Urović

Na svečanoj misi u 11 sati u Župi Brestje 6. listopada kršteno je šesto dijete obitelji Urović, malena Lana Tia, a euharistijsko slavlje predvodio je mons. Valentin Pozaić, biskup u miru.

1 2 3 6