Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krstenje

Nadbiskup Barišić krstio peto dijete u obitelji Borić

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić predvodio je, na blagdan Krštenja Gospodinova u nedjelju 12. siječnja, euharistijsko slavlje u župi sv. Margarite – Brist tijekom kojeg je krstio malenog Luku, peto dijete u obitelji Milice i Žana Borića.

Papa krstio u Sikstinskoj kapeli 32 djece

Na blagdan Krštenja Gospodinova u nedjelju 12. siječnja papa Franjo je u Sikstinskoj kapeli krstio 32 djece, uglavnom vatikanskih zaposlenika i diplomata akreditiranih pri Svetoj Stolici.

Obiteljsko krštenje u Jastrebarskom

U župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom u subotu 28. prosinca svete tajne krštenja i miropomazanja primila je Oxana Semenova i njezina dvojica sina Alex i Nikola, koji su istoga dana slavili i svoje rođendane.

Nadbiskup Hranić krstio peto dijete obitelji Šuran

U Župi Presvetog Srca Isusova u Vinkovcima 8. prosinca, na drugu nedjelju došašća, đakovačko-osječki nadbiskup mons. dr. Đuro Hranić predvodio je misno slavlje tijekom kojega je krstio malenu Mihaelu, peto dijete obitelji Šuran.

Na Svjetski dan siromaha biskup Škvorčević krstio tri djevojčice i posjetio dvije siromašne obitelji u Voćinu

Svjetski dan siromaha, pretposljednju nedjelju liturgijske godine, 17. studenoga, požeški biskup Antun Škvorčević proveo je u župi Voćin. Prije podne predvodio je u župnoj crkvi euharistijsko slavlje, a u popodnevnim satima posjetio je dvije siromašne obitelji. Tijekom euharistijskog slavlja krstio je tri djevojčice iz skromnih obitelji: Nikol, osmo dijete Joze i Marije Tunić; Nikolinu, peto dijete Pere i Evice Đorđević te Anamariju, treće dijete Anđelka i Vesne Jaković.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u dvije đulovačke obitelji

Požeški biskup Antun Škvorčević prevodio je u nedjelju 10. studenoga u župnoj crkvi Duha Svetoga u Đulovcu središnje župno euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio Gabrijela, peto dijete Marjana i Kate Jozić te Franju, peto dijete Kriste i Olge Nikolić.

1 2 3 6