Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kvrpp-bih

Susret članova BK BiH i redovničke Konferencije BiH

Devetnaesti susret biskupa Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine s članovima Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH održan je u srijedu, 17. travnja u zgradi Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu, priopćila ja KTA.

Članovi Konferencije VRPP BiH posjetili kontemplativne zajednice

U prigodi nadolazećih božićnih blagdana, članovi Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine, u zajedništvu s predsjednicom Konferencije s. Željkom Dramac, posjetili su u ponedjeljak 12. prosinca sestre karmelićanke u samostanu Bezgrješne Kraljice Karmela u Sarajevu i sestre klarise u samostanu sv. Klare u Brestovskom, prenosi KTA.

Dan molitve za svećenička i redovnička zvanja u Sarajevu

U povodu 59. svjetskog dana molitve za duhovna zvanja i Nedjelje Dobrog Pastira Povjerenstvo za pastoral zvanja pri Konferenciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH organiziralo je u četvrtak 5. svibnja u crkvi sv. Nikole Tavelića u Sarajevu molitveno bdjenje.

Novi broj glasila HRK-a i KVRPP-a BiH

Iz tiska je izišao novi, 3. broj 2020. godine Vijesti Hrvatske redovničke konferencije i Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine, objavljeno je na stranici redovnistvo.hr 12. prosinca.

Sjednica Izvršnoga odbora KVRPP BIH

Izvršni odbor Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine održao je u petak 6. studenoga, u provincijalnoj kući Školskih sestara franjevki Bosansko-hrvatske provincije u Sarajevu 40. sjednicu, prenijela je Katolička tiskovna agencija.