Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: liturgicar-vlc-mr-sc-tomislav-hacko

Vrijeme korizme (II)

Donosimo drugi dio prikaza učenja Crkve o liturgijskom vremenu korizme, počevši od vremena Drugoga vatikanskog sabora, koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Vrijeme korizme (I)

Donosimo prvi dio prikaza učenja Crkve o liturgijskom vremenu korizme, počevši od vremena Drugoga vatikanskog sabora, koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Obred kićenja bora

Uoči svetkovine Božića, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije objavio je tekst Obreda kićenja bora koji se može slaviti u župnim zajednicama i/ili u obiteljskim domovima, a pripremio ga je liturgičar vlč. mr. sc. Tomislav Hačko.

Obred paljenja četvrte adventske svijeće

Uoči četvte nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja četvrte adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Obred paljenja treće adventske svijeće

Uoči treće nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja treće adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije

Uoči svetkovine Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, koja se slavi 8. prosinca, u rubrici Liturgijski pastoral mrežnih stranica Zagrebačke nadbiskupije prigodan tekst o svetkovini pripremio je liturgičar vlč. mr. Tomislav Hačko.

Obred paljenja druge adventske svijeće

Uoči druge nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja druge adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

1 2 3 5