Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: madagaskar

Papa završio apostolski pohod Africi

Papa Franjo završio je u utorak 10. rujna svoje 31. apostolske putovanje izvan Italije na kojem je boravio od 4. do 10. rujna posjetivši tri zemlje na jugoistoku Afrike: Mozambik, Madagaskar i Mauricijus.

Stotinu tisuća mladih na bdjenju s Papom

Nakon molitve u katedrali na grobu blažene Viktorije Rasoamanarivo u subotu 7. rujna u Antananarivu, papa Franjo uputio se na biskupijski prostor Soamandrakizay gdje je predvodio bdjenje s mladima.

Papa redovnicama: Poslušnost, ljubav i razvidnost

Nakon kurtoaznoga posjeta predsjedniku Andryju Rajoelinau u predsjedničkoj palači Iavoloha u Antananarivu i susreta s političarima i predstavnicima građanskoga društva u subotu 7. rujna papa Franjo predvodio je molitvu Anđeoskoga pozdravljenja u samostanu bosonogih karmelićanki.

Papin posjet predsjedniku Madagaskara

Papa Franjo doputovao je 6. rujna u Madagaskar gdje su ga dočekali predsjednik Andry Rajoelina sa suprugom, a 7. rujna je započeo kurtoaznim posjetom predsjedniku u predsjedničkoj palači Iavoloha.

Papa doputovao u Madagaskar

Papa Franjo doputovao je u petak 6. rujna u Madagaskar, drugo odredište svoga 31. apostolskog putovanja izvan Italije.

Papa otputovao u Afriku

U srijedu 4. rujna ujutro započelo je 31. apostolsko putovanje pape Franje izvan Italije na kojem će posjetiti tri zemlje jugoistočne Afrike: Mozambik, Madagaskar i Mauricijus.

Papa narodu Madagaskara: Na srcu mi je vaša svetost

Papa Franjo će 6. rujna otići u posjet Madagaskaru koji je druga etapa njegovog 31. apostolskog putovanja u okviru kojega će pohoditi također Mozambik i Mauricijus. Samo nekoliko dana prije toga video porukom se obratio narodu Madagaskara.

1 2