Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: malta

Sljedeća plenarna skupština CCEE-a na Malti

Sljedeća plenarna skupština Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE) održat će se u Valletti (Malta) od 27. do 30. studenog pod nazivom “Novi koraci za sinodalnu Crkvu u Europi”, objavio je Ured za medije Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE).

Održan susret europskih ravnatelja Papinskih misijskih djela na Malti

Susret europskih ravnatelja Papinskih misijskih djela (PMD) održan jed 13. do 17. veljače na Malti. Uz o. Tadeusza Nowaka, glavnog tajnika Djela za širenje vjere fr. Anh Nuea, glavnog tajnika misijske zajednice sudjelovalo je 23 ravnatelja među kojima i s. Ivana Margarin, nacionalna ravnateljica PMD u Republici Hrvatskoj.

Papin susret s malteškim isusovcima

U isusovačkom časopisu La Civiltà Cattolica objavljene su riječi koje je papa Franjo uputio na susretu sa subraćom isusovcima u apostolskoj nuncijaturi u Rabatu 3. travnja na Malti, prenosi Vatican News.

Nesvakidašnje čovjekoljublje

Papina kateheza na općoj audijenciji u srijedu 6. travnja 2022. – Osvrt na apostolsko putovanje na Maltu 2. i 3. travnja, i apeli pape Franje.

Papa zahvalio Gospi za uspjeh putovanja na Maltu

Ujutro 4. travnja papa Franjo se, kao i obično na kraju svakog apostolskog putovanja, u bazilici Svete Marije Velike sabrao u molitvi pred slikom Gospe Salus Populi romani, zahvalivši joj za 36. inozemno putovanje, prenosi Vatican News.

1 2 3 4