Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marija-bistrica

Požar u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke

Noćas oko 3 sata izbio je veliki požar u dvorištu Hrvatskoga nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici te su prema prvim informacijama izgorjele gospodarske zgrade koje su imale vrlo važne funkcije u radu Svetišta. Potpuno je izgorjela župna dvorana za mlade i za kateheze, a teško je oštećena prostorija za župni Caritas te prostorija namijenjena probama župnog zbora i zbora mladih, objavljeno je na mrežnoj stranici zagorje.com.

Propovijed kardinala Bozanića na đakonskom ređenju u Mariji Bistrici

Homiliju zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića s euharistijskog slavlja održanog u subotu 3. listopada u Mariji Bistrici, na prostoru Crkve na otvorenom bl. Alojzija Stepinca u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke, u kojem je za đakone zaredio šest dijecezanskih i tri redovnička kandidata, donosimo u cijelosti..

Kardinal Josip Bozanić zaredio devet novih đakona u Mariji Bistrici

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u subotu 3. listopada na prostoru Crkve na otvorenom bl. Alojzija Stepinca u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici euharistijsko slavlje u kojem je za đakone zaredio šest dijecezanskih i tri redovnička kandidata.

1 2 3 7