Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marijana-petir

Propovijed mons. Blachowiaka na misi u sklopu službenoga posjeta izaslanstva Republike Hrvatske Svetoj Stolici

Propovijed savjetnika nuncijature na službi u Sekciji za odnose s državama i međunarodnim organizacijama u Državnom tajništvu Svete Stolice mons. Janusza Blachowiaka na misnom slavlju u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu u četvrtak 10. studenoga u sklopu službenoga posjeta izaslanstva Republike Hrvatske Svetoj Stolici prigodom 30. obljetnice diplomatskih odnosa prenosimo u cijelosti.

Ministar Grlić Radman u Vatikanu: Duhovno vodstvo Svete Stolice potrebnije nego ikada u svijetu punom izazova

Prvog dana službenog posjeta Svetoj Stolici 9. studenog ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman susreo se u Vatikanu s papom Franjom i tajnikom za odnose s državama i međunarodnim organizacijama nadbiskup Paulom Richardom Gallagherom. Razgovarali su o ratu u Ukrajini, ulasku Hrvatske u schengenski prostor i eurozonu te o izborima u Bosni i Hercegovini.

Marijana Petir i fra Tomislav Glavnik održali sastanak u Hrvatskom saboru

Predsjednica Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora i voditeljica Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska-Izrael, Marijana Petir, primila je u četvrtak 3. studenog u Hrvatskom saboru ravnatelja Hrvatskog Caritasa fra Tomislava Glavnika, izvijestila je Stručna služba Odbora.

Papa Franjo primio katoličke zakonodavce

Papa Franjo primio je u četvrtak 25. kolovoza sudionike 13. godišnjeg sastanka Međunarodne mreže katoličkih zakonodavaca koji je održan u Frascatiju u Italiji na temu „Geopolitika, rat i dominacija: Kako unaprijediti pravdu i mir u svijetu?“ od 25. do 28. kolovoza.

1 2 3