Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marijana-petir

U Sisku održan drugi po redu "Hod za život, obitelj i Hrvatsku"

Pod geslom "Za zaštitu svakog ljudskog života – i kad je najteže!" u subotu 12. lipnja održan je po drugi puta u Sisku "Hod za život, obitelj i Hrvatsku", iskazujući pritom solidarnost, poštovanje i ljubav prema nerođenoj i rođenoj djeci, izvještava Hina.

ARGUMENTI Netrpeljivost i napadi na Katoličku Crkvu u Hrvatskoj i svijetu

Izvješće o netrpeljivosti i napadima na Katoličku Crkvu i vjernike u prošloj godini koje je objavilo udruga U ime obitelji bila je tema Argumenata Hrvatskoga katoličkog radija 11. svibnja. O tome su razgovarali članovi upravnog odbora udruge U ime obitelji Natalija Kanački i Karlo Novosel, saborska zastupnica Marijana Petir te sisački biskup Vlado Košić.

Državni tajnik Tugomir Majdak u Argumentima HKR-a: Neće izostati strateška potpora poljoprivrednicima na stradalom području

Da postoji politička volja, struka, znanje, ali i potreba da se područje Banovine i sisačkoga kraja nakon razornoga prosinačkoga potresa revitalizira te strateškim projektima u pogledu poljoprivrede pridonese kvaliteti života na tom području, poručio je državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak u emisiji „Argumenti“ Hrvatskoga katoličkoga radija u četvrtak 28. siječnja.

U državnom proračunu Republike Hrvatske za 2021. bit će osigurana sredstva za progonjene kršćane

Na 22. (telefonskoj) sjednici Vlade Republike Hrvatske u ponedjeljak 23. studenoga zaključeno je da se daje suglasnost za prihvaćanje amandmana na Prijedlog državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. i projekcija za 2022. i 2023., koji je podnijela zastupnica Hrvatskoga sabora Marijana Petir radi otvaranja stavke „Pomoć progonjenim kršćanima i drugim osobama koje su u potrebi“.

1 2