Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marin-miletic

Okrugli stol o temi Online komunikacija Crkve – izazovi i prilike

U povodu obilježavanja 54. svjetskog dana sredstava društvenih komunikacija održan je 22. svibnja okrugli stol u organizaciji Odjela za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, Odbora Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija i Hrvatskoga društva katoličkih novinara.

Vjeroučitelj Miletić o migrantima: "Imamo više problema s evangelizacijom katolika nego islamizacijom"

Problematika migracija – bila je tema emisije Argumenata u programu Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su u utorak 13. studenoga sudjelovali državna tajnica za europske i međunarodne poslove u MUP-u Terezija Gras, stručnjak za sigurnosna i geopolitička pitanja i dekan VERN-a dr. sc. Vlatko Cvrtila i vjeroučitelj i teolog Marin Miletić. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

Popularni vjeroučitelj i radijski voditelj iz Rijeke Marin Miletić oduševio mlade na tribini Hrvatskog nadzemlja

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu, 17. listopada 2018. godine, u Splitu otvorilo svoju novu devetu sezonu tribinom pod nazivom „Ili jesi. Ili nisi. Autentičan.“. Autentičnost kao tema, svakako je bila poticajna i ohrabrujuća za sve okupljene mlade koji se u svojoj svakodnevnici neprestano susreću s brojnim izazovima i novim horizontima unutar kojih je u današnjem društvu nekad doista teško sačuvati stav i ostati svoj.