Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mediji

Govoriti srcem. »Istinujući u ljubavi« (Ef 4,15)

Objavljujemo u cijelosti Poruku pape Franje za 57. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija koji se, u mnogim zemljama, slavi 21. svibnja 2023. na temu "Govoriti srcem. 'Istinujući u ljubavi' (Ef 4, 15)".

Biskup Glasnović se susreo s predstavnicima medija

Godišnji susret dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića s medijima ususret blagdanu sv. Franje Saleškog, zaštitnika pisaca i tiska, upriličen je u petak 20. siječnja u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku.

Božićni susret biskupa Radoša s medijskim djelatnicima

Varaždinski biskup Bože Radoš u utorak 20. prosinca okupio je predstavnike medija koji djeluju na području Varaždinske biskupije na „Božićno čestitanje" i susret u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Varaždinu. 

Biskup Richard Kuuia Baawobr novi predsjednik SECAM-a

Biskup Waa mons. Richard Kuuia Baawobr, kojega će papa 27. kolovoza uvrstiti u Kardinalski zbor, izabran je 30. srpnja za predsjednika Vijeća biskupskih konferencija Afrike i Madagaskara (SECAM) na 19. plenarnom zasjedanju u Accri, objavila je Catholic News Agency.

Intervju kardinala Parolina za hrvatske medije

U sklopu dvodnevnog posjeta Hrvatskoj državni tajnik Svete Stolice kardinal Pietro Parolin dao je u srijedu 11. svibnja intervju za šest hrvatskih medija Hrvatsku katoličku mrežu, Glas Koncila, Laudato TV, Hrvatsku televiziju, Hrvatski radio i Novu TV. Donosimo cjeloviti prijevod razgovora.

1 2 3 6