Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: milosrdne-sestre-sv-kriza-u-dakovu

Hodočasnički dan bl. majci Mariji T. Scherer

Osobe s invaliditetom Đakovačko-osječke nadbiskupije hodočastile su u ponedjeljak 16. travnja u crkvu Presvetoga Srca Isusova u Đakovu, pri samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa, utječući se zagovoru bl. majke M. Terezije Scherer, izvijestile su Milosrdne sestre sv. Križa.

Đakovo: U kući Betanija održana duhovna obnova za srednjoškolce

U kući Betanija pri samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu održana je u subotu 10. i nedjelju 11. veljače duhovna obnova za srednjoškolce koji su došli iz Privlake, Otoka, Slatine, Voćina, Ćeralije, Kozice, Trnjana i Slavonskog Broda, izvijestili su iz Družbe.

Proslava 60. i 80. obljetnice zavjeta Milosrdnih sestara sv. Križa

Na spomendan bl. Alojzija Stepinca, u kapeli Doma sv. Josipa u Samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu u nedjelju 10. veljače, nakon tjedna duhovnih vježbi koje je predvodio fra Krunoslav Kocijan, OFM, tijekom misnoga slavlja proslavljeni su redovnički jubileji sestara.

Izložba „Život i djelo majke M. Amadeje u očima i srcima djece“

Izložba dječjih radova „Život i djelo majke M. Amadeje u očima i srcima djece“ otvorena je na Dan sjećanja na žrtvu Holokausta 27. siječnja u Dvorani Florentini pri Samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Udruga „Amadea“ u posjetu Muzeju Đakovštine

Korisnici Udruge za psihosocijalne potrebe „Amadea“, koju vode Milosrdne sestre sv. Križa, posjetili su u ponedjeljak 8. svibnja izložbu „Đakovo, jučer, danas, sutra", održanu povodom Dana grada Đakova u Muzeju Đakovštine.

Održan treći u nizu formativni seminar „Mladi za mlade“

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, u petak 17. i subotu 18. veljače održan je treći formativni susret programa „Mladi za mlade“, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.