Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministar-vanjskih-i-europskih-poslova-gordan-grlic-radman

Završeno obilježavanje 150. obljetnice proslave sv. Tripuna u Splitu

Obilježavanje 150. obljetnice proslave sv. Tripuna u Splitu nastavilo se u nedjelju 13. veljače postrojavanjem odreda Bokeljske mornarice na Trgu Gaje Bulata, uz mimohod odreda do Peristila uz pratnju orkestra Hrvatske ratne mornarice, a središnji je dio Tripundanskih svečanosti bilo je misno slavlje u čast sv. Tripuna.

Susret vrhbosanskih nadbiskupa s ministrom Grlićem-Radmanom

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor mons. Tomo Vukšić u Nadbiskupskoj rezidenciji u Sarajevu u srijedu 5. siječnja u poslijepodnevnim satima susreli su se s ministrom vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordanom Grlićem Radmanom, priopćili su iz Vrhbosanske nadbiskupije.

Nakon Zagreba, znanstveni skup o identitetu Hrvata Boke kotorske upriličen i u Tivtu

Na konferenciji u Zagrebu i Tivtu predstavljeno je više od 25 radova hrvatskih i crnogorskih znanstvenika iz različitih disciplina. Uz novog kotorskog biskupa mons. Ivana Štironju, na konferenciji "Identitet Hrvata Boke kotorske" - koja je započela u četvrtak 6. svibnja u Zagrebu, a nastavljena 8. svibnja u Tivtu - sudjelovao je i ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman.

Ministar Grlić Radman s biskupom Komaricom

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman susreo se 24. veljače u Zagrebu s banjolučkim biskupom Franjom Komaricom, priopćila je Služba za odnose s javnošću MVEP-a.