Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-bdjenja

Nadbiskup Vukšić predvodio misu bdjenja u božićnoj noći u sarajevskoj katedrali

Svečanu misu bdjenja, 24. prosinca u božićnoj noći, uz izravni prijenos na prvom kanalu Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, predvodio je vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić u zajedništvu s novim apostolskim nuncijem u BiH nadbiskupom Francisom Assisijem Chullikattom.

Kardinal Puljić predslavio Misu bdjenja u svetoj božićnoj noći u sarajevskoj katedrali

Svečanu Misu bdjenja u svetoj noći na svetkovinu Rođenja Gospodinova - Božić u sarajevskoj katedrali Srca Isusova predslavio je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić u zajedništvu s vrhbosanskim nadbiskupom koadjutorom i apostolskim upraviteljem Vojnog ordinarijata u BiH Tomom Vukšićem koji je propovijedao, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Misa bdjenja uoči Velike Gospe u Dragotinu

U marijanskom svetištu u Dragotinu svečano je 14. kolovoza misu bdjenja uoči svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velike Gospe predvodio je đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić, zajedno s upraviteljem svetišta vlč. Ivanom Stipićem.

Misa bdjenja u Slavonskom Brodu

Misa bdjenja Velikoj Bogorodici Blaženoj Djevici Mariji - Velikoj Gospi okupila je u predvečerje svetkovine njezina uznesenja na nebo, u subotu 14. kolovoza,  u istoimenoj župi u Brodskom Vinogorju u Slavonskom Brodu brojne vjernika grada i okolice.

Propovijed pape Franje na božićnoj misi bdjenja

Sveti Otac Franjo predvodio je u Svetoj božićnoj noći, 24. prosinca misu bdjenja u vatikanskoj bazilici sv. Petra u apsidi iza glavnog oltara. Propovijed pape Franje prenosimo u cijelosti.