Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-za-domovinu

Misa za Domovinu u požeškoj katedrali

Na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza, misu zahvalnicu za Domovinu, poginule i nestale hrvatske branitelje predvodio je u požeškoj katedrali biskup Antun Škvorčević, u zajedništvu sa svećenicima iz biskupijskih središnjih ustanova i iz požeških župa.

Misa za domovinu i 10. istarski mimohod branitelja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u petak, 5. kolovoza, ove je godine u Puli obilježen jubilarnim, 10. Mimohodom hrvatskih branitelja Istarske županije koji je, nakon dvije godine restrikcija, ponovno održan u normalnim uvjetima.

Misa za domovinu slavljena u dubrovačkoj katedrali

U povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 5. kolovoza je u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku slavljena misa za domovinu koju je predvodio generalni vikar Dubrovačke biskupije don Ivica Pervan.

Biskup Šaško predvodio euharistijsko slavlje za Domovinu

Pomoćni zagrebački biskup Ivan Šaško predvodio je 5. kolovoza, na spomendan posvete bazilike Svete Marije Velike ('Gospa Snježna') i dan kada Hrvatska obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, euharistijsko slavlje za Domovinu u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke.

Misa za Domovinu u Marčani

Više od dva desetljeća u Marčani se 30. svibnja slavi misa za Domovinu, a tako je bilo i za ovogodišnji Dan državnosti.

Biskup Glasnović slavio misu za Domovinu

Pontifikalno euharistijsko slavlje za Domovinu u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske 30. svibnja u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović koji je pozvao na molitvu i traženje najboljih rješenja za našu državu pred kojom su brojni izazovi.

Misa za domovinu slavljena u Ogulinu

Na Dan državnosti u ponedjeljak 30. svibnja u župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu misu za domovinu predvodio je župnik Nikola Prša, a nazočni su bili predstavnici braniteljskih udruga, policije i vatrogasaca kao i članovi KUD-a Sv. Juraj iz Zagorja Ogulinskog.

Misa za Domovinu u Vinkovcima

U prigodi proslave Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana hrvatskih branitelja grada Vinkovaca, svečanu euharistiju u vinkovačkoj crkvi sv. Euzebija i Poliona u ponedjeljak 30. svibnja, predslavio je domaći župnik Damir Stanić.

1 2 3 4