Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-za-domovinu

Misa za Domovinu u Vinkovcima

Misu za Domovinu na svetkovinu Presvetoga Trojstva i Dan državnosti Republike Hrvatske predslavio je u nedjelju 30. svibnja u crkvi sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima župnik mons. Tadija Pranjić.

Homilija kardinala Bozanića na misi za Domovinu

Homilija zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića na misi za Domovinu koju je predslavio u nedjelju 30. svibnja, na svetkovinu Presvetog Trojstva te Dan državnosti Republike Hrvatske, u župnoj crkvi sv. Petra u Zagrebu.

Misa za Domovinu u katedrali sv. Stošije

Misa za Domovinu sa svečanim Tebe Boga hvalimo na Dan državnosti u subotu, 30. svibnja u katedrali Sv. Stošije u Zadru predvodio je katedralni župnik don Josip Radojica Pinčić.

Misa za Domovinu u Župi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Misa za Domovinu u prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske slavljena je u subotu 30. svibnja u župi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu. Uz domaćeg župnog vikara Ninu Pericu, brodskog župnika Josipa Matanovića i brodskog grkokatoličkog župnika Aleksandra Hmilja slavlje je predvodio domaći župnik i dekan Ivan Lenić. Posluživao je trajni đakon Vrhbosanske nadbiskupije Robert Čabraja

Misa za Domovinu prigodom Dana državnosti

U crkvi sv. Blaža u Zagrebu u subotu 30. svibnja na Dan državnosti zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je svetu misu za Domovinu. U svečanom euharistijskom slavlju koncelebrirali su apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua, vojni ordinarij mons. Jure Bogdan, župnik župe sv. Blaža mons. Zlatko Koren, te tajnik Apostolske nuncijature u RH mons. Janusz Stanisław Błachowiak.

1 2