Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-za-domovinu

Mons. Puljić predvodio misu za hrvatske branitelje u Pakoštanima

Misno slavlje za domovinu i hrvatske branitelje tijekom duhovne obnove za hrvatske branitelje i njihove obitelji u subotu 18. svibnja u župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u Pakoštanima predvodio je umirovljeni zadarski nadbiskup Želimir Puljić, izvijestila je Zadarska nadbiskupija.

Misa za Domovinu služena u đakovačkoj katedrali

Svečanom misom na spomendan posvete bazilike Svete Marije Velike – Snježnu Gospu, u subotu 5. kolovoza 2023., proslavljen je i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Misa za Domovinu u Hrvatskoj katoličkoj misiji London

U crkvi Presvetoga Srca Isusova u Londonu misno slavlje za Domovinu na Duhove, u nedjelju 28. svibnja, predslavio je voditelj Hrvatske katoličke misije London fra Ljubomir Šimunović, izvještava HKM London.

Češki predsjednički kandidati zajedno na misi za domovinu

Praški nadbiskup Jan Graubner je u nedjelju 22. siječnja, uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u Češkoj, predslavio misu za domovinu u katedrali svetog Vida u Pragu, kojoj su nazočila i dvojica kandidata, bivši predsjednik vlade Andrej Babiš i prijašnji zapovjednik glavnog stožera Petr Pavel, izvijestio je Kathpress.

Misa za Domovinu u požeškoj katedrali

Na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza, misu zahvalnicu za Domovinu, poginule i nestale hrvatske branitelje predvodio je u požeškoj katedrali biskup Antun Škvorčević, u zajedništvu sa svećenicima iz biskupijskih središnjih ustanova i iz požeških župa.

Misa za domovinu i 10. istarski mimohod branitelja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u petak, 5. kolovoza, ove je godine u Puli obilježen jubilarnim, 10. Mimohodom hrvatskih branitelja Istarske županije koji je, nakon dvije godine restrikcija, ponovno održan u normalnim uvjetima.

1 2 3 5