Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-za-domovinu

Misa za Domovinu u Marčani

Više od dva desetljeća u Marčani se 30. svibnja slavi misa za Domovinu, a tako je bilo i za ovogodišnji Dan državnosti.

Biskup Glasnović slavio misu za Domovinu

Pontifikalno euharistijsko slavlje za Domovinu u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske 30. svibnja u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović koji je pozvao na molitvu i traženje najboljih rješenja za našu državu pred kojom su brojni izazovi.

Misa za domovinu slavljena u Ogulinu

Na Dan državnosti u ponedjeljak 30. svibnja u župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu misu za domovinu predvodio je župnik Nikola Prša, a nazočni su bili predstavnici braniteljskih udruga, policije i vatrogasaca kao i članovi KUD-a Sv. Juraj iz Zagorja Ogulinskog.

Misa za Domovinu u Vinkovcima

U prigodi proslave Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana hrvatskih branitelja grada Vinkovaca, svečanu euharistiju u vinkovačkoj crkvi sv. Euzebija i Poliona u ponedjeljak 30. svibnja, predslavio je domaći župnik Damir Stanić.

Misa za domovinu u Rimu

U Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu u nedjelju 29. svibnja slavljena je svečana Misa za domovinu povodom Dana državnosti koji se u Republici Hrvatskoj slavi 30. svibnja.

Misa za Domovinu na 29. godišnjicu razaranja franjevačkog samostana u Karinu

Na 29. obljetnicu Dana sjećanja na razaranje Franjevačkog samostana i samostanske crkve Bezgrešnog začeća BDM u Donjem Karinu, misu za Domovinu i hrvatske branitelje u nedjelju 13. veljače u župnoj crkvi Sv. Male Terezije u Gornjem Karinu predvodio je fra Ilija Mikulić, vojni kapelan Bojne "Pauci" iz Knina i Inženjerijske bojne u Sinju. 

1 2 3