Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misije

U Mozambiku ubijena redovnica

Neidentificirana naoružana skupina ubila je u utorak 6. rujna s. Mariju De Coppi i zapalila kombonijansku misiju u Chipeneu u Mozambiku, izvještava Vatican News.

Misionarke s Haitija posjetile Požegu

Sestre služavke Malog Isusa i misionarke s Haitija, s. Liberija Filipović i s. Ana Uložnik posjetile su u nedjelju 4. rujna požešku Župu sv. Leopolda Mandića.

Misionarka s. Beatrica Krstačić posjetila Vinkovce

Članica Hrvatske provincije milosrdnih sestara Svetoga Križa, koja više od 40 godina djeluje u misijama u Brazilu, s. Beatrica Krstačić, posjetila je u nedjelju 28. kolovoza dvije vinkovačke župe.

Misionarka s. Vedrana Ljubić posjetila Sisak

Misionarka s. Vedrana Ljubić, članica Družbe kćeri Božje ljubavi, posjetila je u petak 19. kolovoza sestre zajednice kojoj pripada, a koje djeluju u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku.

Papa: Misionariti znači dati najbolje od sebe i Božjih darova

Papa Franjo uputio je 10. kolovoza videoporuku sudionicima misije solidarnosti argentinske Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije među siromasima domorodačke zajednice Wichi, u planinama na granici između Bolivije i Paragvaja, prenosi Vatican News.

U Zambiji otvorena kuhinja Marijinih obroka „Sveti Lovro−Babina Greda“

Volonteri Marijinih obroka Župe svetoga Lovre u Babinoj Gredi na Nacionalnom susretu volontera Marijinih obroka održanom od 7. do 19. lipnja 2022. u Splitu dobili su odobrenje od strane članova Upravnoga odbora za otvaranje nove kuhinje u Zambiji u gradu Ndembeli, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Nedjelja sv. Kristofora u župi Vođinci

Župa Vođinci uključila se u akciju MIVA prikupljanjem sredstava za nabavu vozila za misionare i blagoslovom vozila 24. srpnja, na Nedjelju sv. Kristofora.

1 2 3 7