Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misije

Napadnuta časna sestra Vedrana Ljubić, misionarka u Ugandi

U Soroti (400 km od Kampale) u Ugandi sinoć, 23. prosinca napadnuta je misionarka s. Vedrana Ljubić, članica Družbe Kćeri Božje ljubavi, izvijestili su iz ureda Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj i pozvali na molitvu za njezin što brži i uspješniji oporavak.

Kardinal Puljić na proslavi pete obljetnice djelovanja HKM-a Dublin

U povodu proslave pete obljetnice djelovanja Hrvatske katoličke misije u Dublinu predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine vrhbosanski nadbiskup, pohodio je od 16. do 19. prosinca 2021. Dublin, obavilo je Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu.

Obilježavanje 10. obljetnice mučeničke smrti s. Lukrecije Mamić

Papinska misijska djela u RH, Misijski ured Splitsko-makarske nadbiskupije i službenice Milosrđa obilježavaju 10. obljetnicu mučeničke smrti s. Lukrecije Mamić, SM, prigodnim trodnevnim programom. Program obilježavanja započeo je, u četvrtak, 25. studenoga u kapeli samostana službenica milosrđa u Splitu, euharistijskim klanjanjem koje je predvodio don Jure Bjeliš, voditelj Ureda za duhovna zvanja Splitsko-makarske nadbiskupije.

Na slobodu pušteni i ostali katolici oteti u travnju na Haitiju

Misionarke na Haitiju s. M. Liberija Filipović i s. M. Ana Uložnik dopisom su u subotu 1. svibnja izvijestile da su svi katolici oteti u travnju pušteni na slobodu te su pozvale da se i dalje nastavi moliti za bolju budućnost te karipske zemlje, objavila je Katolička tiskovna agencija.

1 2 3 5