Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misije

HKR: S. Marta Meško o trenutačnoj situaciji u Ukrajini

Redovnica Družbe Marijinih sestara od čudotvorne medaljice i slovenska misionarka s. Marta Meško govorila je o trenutačnoj situaciji u Ukrajini u utorak 13. studenoga u emisiji „Moguća misija“ Hrvatskoga katoličkog radija.

Biskup Prosper Balthazar Lyimo u Vođincima i Tordincima

Svečane mise u filijali u Novim Mikanovcima te u župnoj crkvi u Vođincima na Prvu nedjelju došašća, 27. studenoga, kao i u Tordincima idućeg dana, predvodio je mons. Prosper Balthazar Lymio, pomoćni biskup nadbiskupije Aursha u Tanzaniji.

U Maliju nestao svećenik, sumnja se na otmicu

Bijeli otac Hans-Joachim Lohre, porijeklom iz Njemačke koji u Maliju djeluje više od 30 godina, od 20. studenoga vodi se kao nestao, potvrdili su iz Generalne kurije Misionara Afrike u Rimu, prenosi Nedjelja.

Počele misije u Hrvatskoj katoličkoj misiji Hamburg

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Hamburg počele su misije u nedjelju 20. studenoga, na svetkovinu Krista Kralja. Misije vodi član Hrvatske dominikanske provincije fr. Marko Bobaš, koji živi i djeluje u dominikanskom samostanu na Korčuli.

Drugi susret krizmanika otoka Raba

Drugi susret krizmanika otoka Raba održan je u subotu 22. listopada 2022., uoči Misijske nedjelje u Župi sv. Petra apostola u Supetarskoj Drazi.

1 2 3 9