Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mlada-misa

Vlč. Ivan Klarić proslavio mladu misu u Stepinčevoj župi u Novskoj

U župnoj crkvi bl. Alojzija Stepinca u Novskoj u zajedništvu s tridesetak svećenika i đakona te brojnim okupljenim narodom u nedjelju, 11. veljače mladu misu proslavio je novozaređeni svećenik Ivan Klarić pod mladomisničkim geslom iz Psalma 35: „Prepusti Gospodinu putove svoje, u njega se uzdaj i on će sve voditi“.

Mlada misa don Zlatka Brauchlera

Don Zlatko Brauchler proslavio je mladu misu u nedjelju 8. listopada 2023. u bazilici Svetoga Petra na oltaru Katedre u Vatikanu.

O. Josip Brnjić proslavio mladu misu u Slavonskom Brodu

Član Družbe Duha Svetoga o. Josip Brnjić predslavio je u nedjelju 30. srpnja 2023. mladu misu u svojoj Župi Bezgrešnog Srca Marijina na Budainci u Slavonskom Brodu uz geslo „Ako pšenično zrno, pavši na zemlju, ne umre, ostaje samo; ako umre, donosi obilat rod“ (Iv 12, 24)“.

Don Danijel Nejašmić proslavio mladu misu

Salezijanac don Danijel Nejašmić proslavio je mladu misu u subotu 15. srpnja u župi Pomoćnice kršćana na splitskom Kmanu pod geslom „Izvezi na pučinu...“ iz Lukina evanđelja.

Mlada misa fr. Drage Ferenceka

Dominikanac Drago Ferencek proslavio je mladu misu u nedjelju 9. srpnja 2023. u Župi Svetog Križa u Ljubljani.

Mlada misa vlč. Antonija Pekića

Pod svojim mladomisničkim geslom „Pobjedniku ću dati jesti od stabla života“, vlč Antonio Pekić proslavio je mladu misu 9. srpnja kraj kapele sv. Antuna Padovanskog u Batrini.

1 2 3 9