Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mlada-misa

Mlada misa vlč. Bernarda Prelčeca u Valpovu

Pod geslom „Bog je ljubav“, iz Prve Ivanove poslanice, vlč. Bernard Prelčec, mladomisnik Đakovačko-osječke nadbiskupije, predslavi je u nedjelju 3. srpnja 2022. u župnoj crkvi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu Mladu misu.

Prva mlada misa u župi Lužani

Uz geslo "Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u Njemu spasenje", mladu misu proslavio je 3. srpnja u rodnoj Župi Gospe Fatimske u Lužanima svećenik Požeške biskupije Luka Čačić.

Prva mlada misa u Brestju

Dan nakon primanja sakramenta svetoga reda u crkvi sv. Ivana XXIII., pape u zagrebačkoj Dubravi po rukama zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, u nedjelju 29. svibnja u sesvetskoj župnoj crkvi Dobroga Pastira u Brestju mladu misu slavio je Mate Cikoja uz geslo „Ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta!“(Mt 28, 20).

Mlada misa don Hrvoja Mandića

Don Hrvoje Mandić proslavio je mladu misu u nedjelju 1. kolovoza u župi Blažene Djevice Marije Majke Crkve u zagrebačkoj Trnovčici.

Don Vinko Nenadić proslavio mladu misu u Posušju

U nedjelju 26. srpnja u župi Vinjani na blagdan suzaštitnice župe svete Ane mladu misu proslavio je don Vinko Nenadić, a mladomisničkom slavlju prethodila je procesija vjernika iz svih dijelova općine Posušje od župne crkve do kapelice Svete Ane, javlja mrežni portal Općine Posušje.

1 2 3 6