Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mlada-misa

Mlada misa o. Jakova od Križa (Milića)

Nakon dugog niza godina u osječkoj donjogradskoj Župi Preslavnoga Imena Marijina slavljena je mlada misa. U subotu, 20. svibnja, uz mladomisničko geslo „Dosta ti je moja milost“ (2 Kor 12, 9), svoje mladomisničko slavlje proslavio je karmelićanin o. Jakov od Križa (Milić).

Mlada misa don Ivana Brstila

Don Ivan Brstilo je u nedjelju 7. svibnja u župnoj crkvi sv. Spiridiona u Svetoj Nedjelji na otoku Hvaru slavio mladu misu na kojoj je propovijedao don Ivan Jurin.

Mlada misa vlč. Stjepana Kreše

Vlč. Stjepan Krešo, ovogodišnji mladomisnik Đakovačko-osječke nadbiskupije, mladu misu proslavio je u nedjelju 31. srpnja u župnoj crkvi svoje rodne Župe svete Ane u Tenji pod geslom iz knjige Otkrivenja: „Milost Gospodina Isusa sa svima!“

Mlada misa vlč. Antuna Nikolića

Mladomisnik Đakovačko-osječke nadbiskupije vlč. Antun Nikolić predslavio je u nedjelju 17. srpnja mladu misu u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Otoku, pod geslom „Kao što mene posla Otac i ja šaljem vas“.

Mlada misa fra Franje Čolakovca

Franjevac konventualac fra Franjo Čolakovac, proslavio je mladu misu u nedjelju 17. srpnja u župi sv. Franje Asiškog u Gradištu.

1 2 3 7