Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mlada-nedjelja

Na Plehanu proslavljena Mlada nedjelja

Mlada nedjelja, koja je svečano proslavljena u nedjelju 22. siječnja u franjevačkoj Župi sv. Marka evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini, okupila je oko 150 vjernika iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Slavlje je predvodio plehanski gvardijan fra Anto Tomas.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja proslavljena u nedjelju, 3. srpnja u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini okupila je četrdesetak Plehančana i njihovih prijatelja. Misno slavlje predvodio je gvardijan fra Anto Tomas.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja u mjesecu veljači proslavljena u nedjelju, 6. veljače u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini okupila je stotinjak Posavljaka i njihovih prijatelja.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja proslavljena je 11. listopada u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu (Derventski dekanat) u Bosanskoj Posavini u znaku zahvale Gospodinu za plodove rada.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja svečano je proslavljena 18. travnja u Župi sv. Marka evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini.

Obnovimo vjersko i kulturno središte Plehan

U sklopu projekta „Obnovimo vjersko i kulturno središte Plehan“, u Bosanskoj Posavini, da ponovno zasja onako kako je to bilo prije ratnih razaranja, na Mladu nedjelju 10. ožujka, koja je ujedno bila prva korizmena nedjelja slavljena je misa u novoj župnoj crkvi Sv. Marka na Plehanu, na kojoj su pjevala petorica bogoslova Franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda iz Zagreba: fra David Sedlar, fra Marko Bagarić, fra Marko Ćosić, fra Matija Korčanin i fra Mislav Lukačević.