Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mladifest-hrvatska

Fra Ante Vučković držat će kateheze na 6. Mladifestu Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, ove će godine od 28. do 30. lipnja biti održan 6. Mladifest Hrvatska. Pripreme za festival su u tijeku, a šesti hrvatski Mladifest, organiziran po uzoru na onaj u Međugorju, bit će i ove godine održan u Sisku, u župi sv. Kvirina.

Završen 5. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, uz potporu Sisačke biskupije, od 30. lipnja do 2. srpnja 2023. održan je u Župi sv. Kvirina u Sisku 5. Mladifest Hrvatska pod geslom „A s njome su nam došla sva dobra i od ruku njezinih blago nebrojeno“ (Mudr 7, 11).

U Sisku počeo 5. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, u petak 30. lipnja u Župi sv. Kvirina u Sisku počeo je jubilarni peti po redu Mladifest Hrvatska, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Aktualno HKR-a: Najavljen 5. Mladifest Hrvatska u Sisku

U organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, od 30. lipnja do 2. srpnja bit će održan 5. Mladifest Hrvatska u Župi sv. Kvirina u Sisku. O Mladifestu je u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija u utorak 20. lipnja govorio povjerenik za mlade Sisačke biskupije vlč. Marijan Štingl.

Započeo 4. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom u petak 17. lipnja u Voloderu je počeo četvrti po redu Mladifest u Hrvatskoj, izvijestio je biskupijski Ured za odnose s javnošću.

Predstavljen program 4. Mladifesta Hrvatska

Program 4. Mladifesta Hrvatska predstavili su u utorak 7. lipnja na konferenciji za medije u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku sisački biskup Vlado Košić, povjerenik za pastoral mladih i župnik u Voloderu vlč. Marijan Štingl te predsjednik Komicija Gospe Snježne iz Petrinje Vlado Sučec.