Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mladifest

Na Mladifestu se prikupljaju krunice za Ukrajinu

Inicijativom „Tvoja krunica za Ukrajinu“ na 33. Mladifestu u Međugorju prikupljaju se krunice koje će po završetku međunarodnog molitvenog festivala odnijeti u tu ratom zahvaćenu zemlju, o čemu je drugoga dana susreta, 2. kolovoza govorio zaporiško-harkivski pomoćni biskup Jan Sobilo, objavio je Radio Mir Međugorje a prenio Vatican News.

Počeo 33. Mladifest

U Međugorju je u ponedjeljak 1. kolovoza počeo 33. Međunarodni molitveni susret mladih, Mladifest. Svečanu misu prve večeri Mladifesta predvodio je nadbiskup Barcelone i predsjednik Španjolske biskupske konferencije kardinal Juan José Omella, izvijestila je Radiopostaja Mir Međugorje.

Poruka Svetog Oca sudionicima 33. Mladifesta

Papa Franjo i ove godine uputio je poruku sudionicima 33. Festivala mladih u Međugorju, koju je u ponedjeljak 1. kolovoza prije večernje mise pročitao apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Aldo Cavalli. Poruku Svetog Oca objavljenu na stanici Radiopostaje Mir Međugorje prenosimo u cijelosti.

Prvu večer Mladifesta u Međugorju misu predvodi kardinal Omella

Pod geslom „Učite od mene i naći ćete mir“ (Mt 11, 28-30) ovogodišnji Međunarodni molitveni festival mladih u Međugorju održava se 33. put, a trajat će od 1. do 6. kolovoza. Tisuće mladih i ove godine slušat će kateheze i svjedočanstva, moliti, sudjelovati na večernjem molitvenom programu, najavila je Radiopostaja Mir Međugorje.

Drugi dan Mladifesta u Petrinji

Tijekom drugog dana Mladifesta u Petrinji, u subotu 28. kolovoza, brojni okupljeni sudionici pristigli iz raznih dijelova Sisačke biskupije, ali i Hrvatske, imali su priliku slušati kateheze, svjedočanstva, slaviti misu, ispovjediti se i produbiti vjeru.

U potresom razrušenoj Petrinji počeo 3. mladifest Hrvatska

Treći mladifest Hrvatska s geslom „A ti stani sada da ti objavim riječ Božju“ otvoren je u petak 27. kolovoza u potresom razrušenoj Petrinji. Hrvatski Mladifest i ove godine organiziraju Marijina legija i Sisačka biskupija.

Biskup Košić: Dragi mladi, dobrodošli na Mladifest u Petrinju

Sisački biskup Vlado Košić pozvao je sve mlade koji mogu da dođu na treći Mladifest koji će se održati od 27. do 29. kolovoza u Petrinji, poručivši da je taj događaj važan duhovni oslonac nakon strašnog potresa koji je pogodio Sisačku biskupiju.

3. Mladifest u Hrvatskoj

Marijina legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom i ove godine u Petrinji organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza, po uzoru na Mladifest u Međugorju.

32. MLADIFEST - 2. DAN: Molitva, misa, kateheze, svjedočanstva, pjesma…

U ponedjeljak 2. kolovoza u večernjim satima je, nakon cjelodnevnog molitvenog programa završio je drugi dan 32. Međunarodnog molitvenog susreta mladih (Mladifest), koji se ove godine održava pod geslom “Koje dobro moram činiti” (Mt 19, 16), izvještava radio-medjugorje.com - mrežni portal Radio postaje Mir Međugorje.

1 2 3