Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mladifest

Drugi dan Mladifesta u Petrinji

Tijekom drugog dana Mladifesta u Petrinji, u subotu 28. kolovoza, brojni okupljeni sudionici pristigli iz raznih dijelova Sisačke biskupije, ali i Hrvatske, imali su priliku slušati kateheze, svjedočanstva, slaviti misu, ispovjediti se i produbiti vjeru.

U potresom razrušenoj Petrinji počeo 3. mladifest Hrvatska

Treći mladifest Hrvatska s geslom „A ti stani sada da ti objavim riječ Božju“ otvoren je u petak 27. kolovoza u potresom razrušenoj Petrinji. Hrvatski Mladifest i ove godine organiziraju Marijina legija i Sisačka biskupija.

Biskup Košić: Dragi mladi, dobrodošli na Mladifest u Petrinju

Sisački biskup Vlado Košić pozvao je sve mlade koji mogu da dođu na treći Mladifest koji će se održati od 27. do 29. kolovoza u Petrinji, poručivši da je taj događaj važan duhovni oslonac nakon strašnog potresa koji je pogodio Sisačku biskupiju.

3. Mladifest u Hrvatskoj

Marijina legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom i ove godine u Petrinji organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza, po uzoru na Mladifest u Međugorju.

32. MLADIFEST - 2. DAN: Molitva, misa, kateheze, svjedočanstva, pjesma…

U ponedjeljak 2. kolovoza u večernjim satima je, nakon cjelodnevnog molitvenog programa završio je drugi dan 32. Međunarodnog molitvenog susreta mladih (Mladifest), koji se ove godine održava pod geslom “Koje dobro moram činiti” (Mt 19, 16), izvještava radio-medjugorje.com - mrežni portal Radio postaje Mir Međugorje.

Poruka pape Franje sudionicima Mladifesta

Poruka svetog oca Franje koju je poslao sudionicima 32. Međunarodnog festivala mladih „Mladifest“ na svetkovinu svetih Petra i Pavla, 29. lipnja, objavljena na Katoličkoj tiskovnoj agenciji.

Homilija kardinala Roberta Saraha na otvorenju 32. Mladifesta

Homilija umirovljenog prefekta Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata kardinala Roberta Saraha na misi koju je predslavio na otvorenju 32. Međunarodnog festivala mladih „Mladifest“ u Međugorju, preuzeta s Katoličke tiskovne agencije.

Kardinal Sarah na otvorenju Mladifesta: Došli smo u Međugorje obnoviti svoju vjeru u Isusa Krista

U Međugorju je u nedjelju 1. kolovoza počeo 32. Međunarodni molitveni festival Mladifest koji je okupio više desetaka tisuća mladih sa svih strana svijeta, iz SAD-a, Češke, Francuske, Austrije, Meksika, Nikaragve, El Salvadora, Poljske, Nizozemske, Rumunjske, Italije, Njemačke, Španjolske, Slovenije, Svete Zemlje, Švicarske, Mađarske, Hrvatske, Ukrajine, Paname, Venezuele, Slovačke i Bosne i Hercegovine.

1 2