Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: molitvena-zajednica-srce-isusovo

Članovi molitvene zajednice Srce Isusovo dali svoja obećanja

U Župi Bezgrešnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu utorak, 30. kolovoza dvadeset novih članova dalo je svoja obećanja pa su tako postali članovi Molitvene zajednice Srce Isusovo. Također, u sklopu cjelovečernjeg programa – duhovne obnove, stotinu je članova obnovilo svoja obećanja pristavši tako i dalje služiti i vršiti svoja poslanja i u Zajednici i u svojemu svakodnevnom životu i radu.

Istinska pobožnost je najdublja potreba čovjekovog srca

Kako je Srce Isusovo u Zagrebu i Hrvatskoj privuklo mlade i promijenilo ih? Jesu li tradicionalne pobožnosti samo za starije vjernike? I koja je uloga pobožnosti u životima vjernika? To su neka od pitanja na koja su odgovore dali gosti Argumenata HKR-a 6. lipnja.

Duhovna obnova u „Palmi“

U organizaciji Molitvene zajednice Srce Isusovo, u utorak 7. prosinca je, prvi put nakon potresa, u ranjenoj bazilici Presvetog Srca Isusova, popularnoj zagrebačkoj Palmi, održana velika duhovna obnova i večer slavljenja.

Duhovna obnova "Pod palmom"

U dvorištu razrušene bazilike Presvetoga Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu održana je 6. srpnja duhovna obnova Molitvene zajednice Srce Isusovo iz Zagreba.

ARGUMENTI HKR-a: Pobožnost Srcu Isusovu

Crkva uskoro slavi svetkovinu Presvetog Srca Isusova. Zato se u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u srijedu 9. lipnja razgovaralo o pobožnosti Srcu Isusovu te djelovanju organizacija i zajednica posvećenih Presvetom Srcu Isusovu.