Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-andrija-anisic

Proštenje sv. Marka Križevčanina na Hrvatskom Majuru

Proštenje sv. Marka Križevčanina u salašarskom naselju Hrvatski Majur, koje se nalazi na teritoriju župe Presvetog Trojstva u Maloj Bosni, proslavljeno je 3. rujna misom na otvorenom prostoru kod Gabrićevog križa, koju je slavio mons. Andrija Anišić, župnik subotičke župe sv. Roka, u suslavlju s mjesnim župnikom vlč. Draganom Muharemom.

Josipovo u Subotici

Nakon devetnice u čast sv. Josipu, Župa sv. Roka u Subotici svečano je 19. ožujka proslavila njegovu svetkovinu misnim slavljem koje je predvodio katedralni župnik mons. Stjepan Beretić.

Proslavljene obljetnice crkve i Župe sv. Roka u Subotici

Svečanu misu zahvalnicu u povodu 180. obljetnice utemeljenja Župe sv. Roka u Subotici te 125 godina od izgradnje velebne župne crkve u nedjelju, 10. listopada predvodio je subotički biskup Slavko Večerin, u koncelebraciji s domaćim župnikom mons. Andrijom Anišićem, generalnim vikarom preč. Ferencom Fazekasem te brojnim svećenicima: dijecezanskim, karmelićanima i franjevcima iz cijele biskupije.

Subotica: Slavlje bračnih parova u Godini jubileja

U nedjelju 20. lipnja pod misom koju je u crkvi Sv. Roka u Subotici predvodio župnik mons. Andrija Anišić petnaest bračnih parova zahvalilo je Bogu na svojoj bračnoj ljubavi i vjernosti i molilo za budućnost svojih obitelji.

1 2