Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-antun-skvorcevic

Konstrukcijska obnova požeške katedrale

U Biskupskom domu u Požegi biskup Antun Škvorčević primio je 21. ožujka dipl. ing. građevine Jurja Pojatinu, direktora tvrtke Studio Arhing d. o. o. iz Zagreba i njegova suradnika Andriju Šokmana, koji sa stručnjacima Građevinskog fakulteta u Zagrebu rade na konstrukcijskom učvršćivanju zgrada nakon potresa u Zagrebu i na Banovini.

Proslava svetkovine svetog Nikole u Pleternici

Župa sv. Nikole Biskupa u Pleternici proslavila je 6. prosinca svetkovinu svoga svetog zaštitnika. Središnje euharistijsko slavlje predvodio je u župnoj crkvi požeški biskup Antun Škvorčević.

Trodnevni susret srednjoškolaca u požeškom Kolegiju

U organizaciji Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja od 2. do 4. prosinca u Kolegiju Požeške biskupije u Požegi održan je trodnevni susret za srednjoškolce i druge mlade koji razmišljaju o svom budućem zvanju.

Biskup Škvorčević primio ministra Piletića

Požeški biskup Antun Škvorčević primio je 25. studenog u Biskupskom domu u Požegi Marina Piletića, ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalnog sustava Republike Hrvatske, u čijoj pratnji je bila tajnica Kabineta Lana Pocrnja. Na sastanku je sudjelovao i predstojnik Ureda Požeške biskupije za katoličke škole Ivica Žuljević.

1 2 3