Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-antun-skvorcevic

Petnaesta godišnjica smrti zagrebačkog kanonika Milana Balenovića

Prigodom petnaeste godišnjice smrti zagrebačkog kanonika Milana Balenovića, rodom iz Slatine, požeški biskup Antun Škvorčević u pratnji tajnika Mateja Silukovića pohodio je 30. siječnja u Slatini njegov grob pokraj župne crkve sv. Josipa, pomolio se za njegovu dušu, položio cvijeće i upalio svijeće.

Božićno čestitanje svećenika požeškom biskupu Škvorčeviću

U Dvorani Bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi održano je 23. prosinca tradicionalno božićno čestitanje biskupu Antunu Škvorčeviću dijecezanskih i redovničkih svećenika i đakona djelatnih u središnjim ustanovama, gradu Požegi i okolici.

Božićna priredba Katoličke osnovne škole u Novskoj

U prostorima Kino dvorane u sklopu Pučkog otvorenog učilišta održana je 22. prosinca božićna priredba Katoličke osnovne škole u Novskoj. Uz djelatnike škole, učenike i njihove roditelje, na priredbi je bio nazočan i požeški biskup Antun Škvorčević, predstojnik Ureda za katoličke škole Ivica Žuljević, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, gradonačelnica Novske Marija Kušmiš, te svećenici Novljanskog dekanata.

Biskup Škvorčević pohodio Kaznionicu u Požegi

U pripravi za svetkovinu Isusova Rođenja, požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je 20. prosinca požešku Kaznionicu i ondje u velikoj dvorani zajedno sa zatvorskim dušobrižnikom Ivicom Bošnjakom i tajnikom Matejom Silukovićem slavio misu za osobe i djelatnike koji se nalaze u toj ustanovi.

Obljetnica smrti biskupa Josipa Salača u Daruvaru

Na obljetnicu smrti zagrebačkog pomoćnog biskupa Josipa Salača, rodom iz Daruvara, požeški biskup Antun Škvorčević 19. prosinca zajedno s daruvarskim župnicima Ivanom Popićem i Dejanom Ilićem, pastoralnim suradnikom Nikolom Legcem, te svojim tajnikom Matejem Silukovićem pohodio je na daruvarskom gradskom groblju biskupov grob i ondje se za njega pomolio te u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Daruvaru predvodio euharistijsko slavlje.

1 2 3 6