Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-boze-rados

Održan susret svećenika Varaždinske biskupije

Susret svećenika Varaždinske biskupije o temi „Svećeničko srce na putu otkrivanja Božjeg Srca putem osluškivanja Svetog pisma“ održan je u četvrtak 6. lipnja uoči svetkovine Presvetog Srca Isusova u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Team building članova Odbora HBK-a za mlade

Godišnji „team building“ za članove Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije održao se od 5. do 7. veljače u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije u Ludbregu.

Proslavljen Dan posvećenog života u Varaždinskoj biskupiji

Proslava Dana posvećenog života i blagdana Prikazanja Gospodinova održana je u petak, 2. veljače 2024. u Biskupskom ordinarijatu i katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Posljednji ispraćaj vlč. Stjepana Markušića u Goričanu

Sprovodnu misu i ispraćaj vlč. Stjepana Markušića u župnoj crkvi sv. Leonarda u Goričanu u utorak, 30. siječnja 2024., predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Tradicionalno zahvalno druženje volontera i djelatnika Caritasa Varaždinske biskupije

Na blagdan Nevine dječice, u četvrtak 28. prosinca, djelatnici i volonteri biskupijskog Caritasa okupili su se na tradicionalnom blagdanskom susretu u Caritasovom centru Varaždinske biskupije na Banfici. Susret je započeo misom u župnoj crkvi sv. Josipa koju je predslavio varaždinski biskup Bože Radoš uz koncelebraciju domaćeg župnika vlč. Leonarda Šardija.

1 2 3 8