Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-curic

Bogojavljenje u Đakovu

Đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić predvodio je 6. siječnja, na svetkovinu Bogojavljenja, svečano misno slavlje u đakovačkoj prvostolnici.

Te Deum u znaku zahvale za papu emeritusa Benedikta XVI.

Te Deum – misu zahvalnicu na kraju 2022. godine u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla u subotu 31. prosinca predvodio je đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić te je vjernike posebno potaknuo na zahvalu za preminulog papu emeritusa Benedikta XVI.

Svetost kršćana nikad se ne odvaja od uskrsne radosti

Velik broj vjernika obiju đakovačkih župa: Svih svetih i Dobroga Pastira, okupio se na svetkovinu Svih svetih, 1. studenoga, na ulazu u Gradsko groblje u Đakovu, gdje je svečano misno slavlje predvodio pomoćni biskup đakovačko-osječki Ivan Ćurić.

Blagdan sv. Stjepana Ugarskoga u Bistrincima

Blagdan sv. Stjepana Ugarskoga, nebeskog zaštitnika filijalne crkve u Bistrincima, proslavljen je u subotu 20. kolovoza svečanim euharistijskim slavljem koje je predslavio đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić.

Misa zahvalnica za kraj akademske godine na osječkom Sveučilištu

Na svetkovinu Presvetog Trojstva, 12. lipnja, u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla svečanu Misu zahvalnicu za kraj akademske 2021./2022. godine na osječkom Sveučilištu J. J. Strossmayera predvodio je đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić.

1 2