Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-ivica-pervan

Održan Dan molitve i posta u Dubrovniku

Molitveno-duhovni program uz Dan molitve i posta za posvećenje svećenika, redovnika, redovnica i za nova duhovna zvanja upriličen je u srijedu 5. lipnja u crkvi sv. Ignacija u Dubrovniku.

Proslavljena župna svetkovina i 140. obljetnica posvete župne crkve u Orebiću

Župa Pomoćnice Kršćana u Orebiću proslavila je u petak, 24. svibnja 2024., 140. obljetnicu posvete župne crkve i župnu svetkovinu na kojoj je sakrament potvrde mladima podijelio predvoditelj slavlja generalni vikar Dubrovačke biskupije mons. Ivica Pervan, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

Ston: Održan susret ministranata Dubrovačke biskupije

Susret ministranata i ministrantica Dubrovačke biskupije okupio je u subotu 20. travnja veliki broj sudionika koji su iz raznih krajeva biskupije stigli u Ston u pratnji svojih župnika i voditelja ministranata kako bi bili dionici godišnjeg biskupijskog susreta, izvijestilo je Vijeće za pastoral zvanja Dubrovačke biskupije.

Povjerenik Pervan na čestitanju Ramazanskog bajrama

Na primanju u povodu Ramazanskog bajrama u četvrtak 11. travnja okupili su se predstavnici vjerskog i društveno-političkog života Dubrovnika kako bi vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitali njihov blagdan.

1 2 3 4