Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-kutlesa

U Splitu proslavljen 132. rođendan Družbe sestara Služavki Malog Isusa

Na blagdan sv. Rafaela, po starom kalendaru 24. listopada, u samostanu sv. Ane u Velom Varošu u Splitu u sjedištu Splitske provincije sv. Josipa, Družba sestara Služavki Malog Isusa proslavila je svoj 132. rođendan, po želji njezinoga utemeljitelja prvog vrhbosanskog nadbiskupa sluge Božjega nadbiskupa Josipa Stadlera.

Čestitka biskupa Stojanova nadbiskupu Kutleši

Čestitku skopskoga biskupa i strumičko-skopskoga eparha Kire Stojanova splitsko-makarskom nadbiskupu Draženu Kutleši na izboru za novog predsjednika Hrvatske biskupske konferencije prenosimo u cijelosti.

Otvorena izložba "Kiparevo svjedočenje vjere" Kuzme Kovačića

"Kiparevo svjedočenje vjere" naziv je izložbe akademika Kuzme Kovačića otvorene u četvrtak 13. listopada u Podrumima Dioklecijanove palače u Splitu, a na kojoj su predstavljana 24 njegova djela od različitih materijala, oblika i veličina prožeta kršćanskim motivima.

Slavlje Male Gospe u Solinu predvodio nadbiskup Kutleša

Brojni vjernici i hodočasnici i ove su se godine okupili u Gospinu prasvetištu u Solinu uz solinski Jadro na blagdan Male Gospe, 8. rujna, da bi zahvalili Blaženoj Djevici Mariji za njezin zagovor te molili za svoje najmilije.

1 2