Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-ranko-vidovic

Biskup Vidović na Malu Gospu predslavio misu u Solinu

Proslava svetkovine Rođenja Blažene Djevice Marije, Male Gospe, ujedno Dan grada Solina, u srijedu 8. rujna 2021., završila je svečanom popodnevnom misom koju je na Gospinom Otoku predslavio hvarski biskup Ranko Vidović.

Biskup Vidović posvetio crkvu Uznesenja Marijina u Splitskoj

Hvarski biskup Ranko Vidović pohodio je na uočnicu svetkovine Uznesenja Marijina u subotu 14. kolovoza Župu u Splitskoj i tom prigodom posvetio župnu crkvu Uznesenja Marijina, ali i novi oltar za kojim je slavio svečanu euharistiju u zajedništvu s okupljenim vjernicima.

Susret hvarskog biskupa Vidovića s premijerom Plenkovićem

Hvarski biskup Ranko Vidović primio je u četvrtak 22. srpnja u biskupskom domu u Hvaru predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženka Bobana i njihove suradnike, objavljeno je na službenoj stranici Hvarske biskupije.

Zahvalni govor mons. Ranka Vidovića

Novi hvarski biskup Ranko Vidović održao je zahvalni govor na kraju mise s obredom biskupskog ređenja u subotu 22. svibnja 2021. u hvarskoj katedrali.

Govor biskupa Palića na biskupskom ređenju mons. Ranka Vidovića

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić uputio je pozdravnu riječ na biskupskom ređenju novoga hvarskog biskupa Ranka Vidovića u subotu 22. svibnja 2021. u hvarskoj katedrali i predao mu prsten i prsni križ – dar svećenika i puka Hvarske biskupije.

Pozdravni govor don Ivice Huljeva na biskupskom ređenju mons. Ranka Vidovića

Biskupski vikar i dekan otoka Brača, župnik župe sv. Jeronima u Pučišćima don Ivica Huljev uputio je uime svećenika, redovnika i redovnica Hvarske biskupije pozdravni govor novozaređenom hvarskom biskupu Ranku Vidoviću na misi s obredom biskupskog ređenja u subotu 22. svibnja 2021. u hvarskoj katedrali.

1 2 3 4