Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-tomo-knezevic

Delegacija CRS-a posjetila predsjednika Caritasa BiH

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik Caritasa Bosne i Hercegovine Tomo Vukšić, s ravnateljem mons. Tomom Knežević, primio je u ponedjeljak 13. ožujka u zgradi rezidencije u Sarajevu visoku delegaciju Caritasa Sjedinjenih Američkih Država, objavio je Caritas BIH, a prenosi KTA.

Ravnatelji Caritasa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini uoči Tjedna solidarnosti

Uoči početka Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini koje će se održati od 12. do 19. ožujka, u emisiji Hrvatskog katoličkog radija „Aktualno” govorili su 10. ožujka ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević i ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik.

Susret ravnatelja Hrvatskog Caritasa i Caritasa BiH

U središnjici Hrvatskog Caritasa u zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu susreli su se u srijedu 8. ožujka ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik i ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević, izvijestila je mrežna stranica Caritasa BiH, a prenosi KTA.

Konferencija za novinstvo u povodu Nedjelje Caritasa u BiH

U povodu Nedjelje Caritasa u Bosni i Hercegovini koja se svake godine obilježava na Treću nedjelju došašća, ove godine 11. prosinca, Caritas Bosne i Hercegovine u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu upriličio je 9. prosinca tradicionalnu konferenciju za medije.

Izgradimo ljudsku, kršćansku i vjerničku širinu

U povodu Nedjelje Caritasa u Bosni i Hercegovini Caritas Bosne i Hercegovine održao je u petak 10. prosinca konferenciju za novinstvo u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, prenosi nedjelja.ba.

VIDEO 25 godina Caritasa Bosne i Hercegovine

U emisiji Dobro je činiti dobro Radiotelevizije Herceg-Bosne u nedjelju 20. lipnja prikazan je razgovor s ravnateljem Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomom Kneževićem i dokumentarni film snimljen o 25. obljetnici osnutka Caritasa u BiH, prenijela je Katolička tiskovna agencija.

1 2 3