Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-uzinic

Postavljanje u službu lektora i akolita

Tijekom misnog slavlja u kapeli Doma pastoralnih susreta Domus Laurana u Lovranu, na spomen Majke Dobrog savjeta, 26. travnja, kojim su započele duhovne vježbe četvorici đakona Riječke nadbiskupije koji će 7. svibnja primiti red prezbiterata, riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić ujedno je bogoslovima četvrte i pete godine Bogoslovnog sjemeništa „Ivan Pavao II“ u Rijeci podijelio je službe lektora i akolita.

Stvarajmo svijet na temeljima Evanđelja

Slavlje na Cvjetnicu, 10. travnja, riječki nadbiskup Ivan Devčić predvodio je u crkvi Uznesenja BDM u zajedništvu s nadbiskupom koadjutorom Matom Uzinićem i drugim svećenicima.

Kolekta za Svetu zemlju

Pismo riječkoga nadbiskupa koadjutora Mate Uzinića koje je 8. travnja uputio župnicima, župnim upraviteljima i rektorima crkava u Riječkoj nadbiskupiji za prikupljanje kolekte za Svetu zemlju prenosimo u cijelosti.

Rijeka: Odluka o ukidanju svih epidemioloških mjera u crkvama

Pismo riječkoga nadbiskupa koadjutora Mate Uzinića koje je uputio 8. travnja župnicima, župnim upraviteljima i rektorima crkava u Riječkoj nadbiskupiji – svima, o odluci o ukidanju svih epidemioloških mjera u crkvama i preporukama prenosimo u cijelosti.

Posvjedočenja dodijeljena trojici đakona

Trojica đakona riječkog Bogoslovnog sjemeništa „Ivan Pavao II.“ - Ivan Seletković, Josip Mioč i Franko Gržičić primili su 8. travnja Posvjedočenja o završetku 6., đakonske godine teološkog studija.

1 2 3