Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: muftija-aziz-hasanovic

Simpozij „Vjera u Boga – spaja ili dijeli?“

U Europskoj akademiji u Banjoj Luci 25. i 26. ožujka održan je simpozij „Vjera u Boga – spaja ili dijeli?“. Riječ je o prvom znanstvenom skupu koji je organizirao Razred za humanističke znanosti i kulturu Internacionalne akademije nauka i umjetnosti u Bosni i Hercegovini.

Muftija Hasanović: Islamska vizija ljudskog bratstva

Predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftija akademik Aziz Hasanović održao je predavanje „Islamska vizija ljudskog bratstva“ na simpoziju „Fratelli tutti. Poziv na socijalno prijateljstvo i sveopće bratstvo“ u četvrtak 23. rujna u Zagrebu.

Biskup Škvorčević čestitao muslimanima Kurban bajram

Prigodom Kurban bajrama predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog požeški biskup Antun Škvorčević uputio je u utorak 20. srpnja predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu Hasanoviću čestitku koju prenosimo u cijelosti.

Predsjednik HBK čestitao muslimanima Kurban bajram

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj muftiji Azizu Hasanoviću u povodu Kurban bajrama koju prenosimo u cijelosti.

Kardinal Bozanić čestitao Kurban bajram

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je čestitku prigodom islamskog blagdana Kurban bajrama predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Republici Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i muslimanskim vjernicima, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured, a prenosimo ju u cijelosti.

Biskup Škvorčević čestitao muslimanima Ramazanski bajram

Prigodom Ramazanskog bajrama požeški biskup i predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog mons. Antun Škvorčević, uputio je predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu Hasanoviću, sljedeću čestitku:

1 2