Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-drazen-kutlesa

Susret duhovnih zvanja u Prisoju

Tradicionalni susret duhovnih zvanja rodom i podrijetlom iz Prisoja održan je u srijedu 27. srpnja, izvijestili su Župa Prisoje i portal Tomislavcity.

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor Jelene Burazin uime obitelji i vjernika Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor Jelene Burazin uime obitelji i vjernika Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor biskupa Rogića uime biskupa Splitske metropolije

Govor šibenskoga biskupa Tomislava Rogića uime biskupa Splitske metropolije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor splitsko-makarskog nadbiskupa u miru Barišića

Govor splitsko-makarskog nadbiskupa u miru Marina Barišića na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Govor s. Mariangele Galić uime redovnica Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor s. Mariangele Galić uime redovnica Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

Stavljanje palija na ramena nadbiskupa Kutleše

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio je metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše na početku misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu. Snimka prijenosa uživo dostupna je na YouTube kanalu Laudato TV-a.

Nadbiskup Kutleša primio izaslanstvo Viteškog alkarskog društva

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Dražen Kutleša primio je u četvrtak 7. srpnja u zgradi Nadbiskupskog ordinarijata u Splitu izaslanstvo Viteškoga alkarskog društva (VAD) s kojim je razgovarao o Sinjskoj alki, proslavi Velike Gospe u Sinju, Muzeju Sinjske alke te o razvoju Cetinskoga kraja.

1 2 3 5