Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-drazen-kutlesa

Čestitka predsjednika BK BiH novom predsjedniku HBK nadbiskupu Kutleši

Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, na blagdan sv. Luke, 18. listopada 2022., iz sarajevske zračne luke, prije leta prema Frankfurtu, uputio je čestitku novom predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Draženu Kutleši, splitsko-makarskom nadbiskupu i apostolskom upravitelju Porečko-Pulske biskupije, izvijestila je KTA.

Studijski dan za svećenike Splitsko-makarske nadbiskupije

Na ovogodišnjem studijskom danu za svećenike Splitsko-makarske nadbiskupije koji se održao u Vepricu u srijedu, 28. rujna, okupilo se gotovo 120 sudionika, a euharistijsko slavlje u kapeli Svetišta predvodio je splitsko-makarski nadbiskup mons. Dražen Kutleša, izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Homilija nadbiskupa Kutleše na Pojišanu

Prenosimo u cijelosti homiliju splitsko-makarskog nadbiskupa Dražena Kutleše s proslave svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije 15. kolovoza 2022. u svetištu Gospe od Pojišana.

Susret duhovnih zvanja u Prisoju

Tradicionalni susret duhovnih zvanja rodom i podrijetlom iz Prisoja održan je u srijedu 27. srpnja, izvijestili su Župa Prisoje i portal Tomislavcity.

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije

Govor don Edvarda Punde uime svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije na kraju misnoga slavlja u subotu 9. srpnja u crkvi Svete obitelji u Solinu, na kojem je apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua stavio metropolijski palij na ramena splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše, prenosimo u cijelosti.

1 2 3 6