Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-drazen-kutlesa

Sjednica dekana Splitsko-makarske nadbiskupije

Sjednica dekana Splitsko-makarske nadbiskupije održana je u ponedjeljak 8. veljače u velikoj vijećnici Nadbiskupskog ordinarijata u Splitu. Uz splitsko-makarskog nadbiskupa Marina Barišića i nadbiskupa koadjutora i apostolskog upravitelja Porečke i Pulske biskupije Dražena Kutlešu, na sastanku su sudjelovali i generalni vikar mons. Miroslav Vidović i pastoralni vikar mons. Nedjeljko Ante Ančić te dvanaest dekana.

Božićna poruka mons. Kutleše

Božićnu poruku apostolskog upravitelja Porečke i Pulske biskupije, nadbiskupa koadjutora Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Dražena Kutleše donosimo u cijelosti.

Splitsko-makarska nadbiskupija: Odredbe za božićno vrijeme

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić te splitsko-makarski nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša uputili su svim svećenicima Splitsko-makarske nadbiskupije dopis o odredbama, mjerama i preporukama za slavlja Božića i božićnih blagdana. Dopis donosimo u cijelosti.

Čestitka nadbiskupa Barišića i Kutleše mons. Uziniću

U prigodi imenovanja mons. Mate Uzinića nadbiskupom koadjutorom Riječke nadbiskupije, splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić i nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša uputili su čestitku, zahvalivši mu na prijateljstvu, suradnji i zajedništvu koje je ugrađivao u život Splitske metropolije.

Početak nove akademske godine u Biskupijskom misijskom sjemeništu „Redemptoris Mater“

Početak nove akademske godine u Biskupijskom misijskom sjemeništu „Redemptoris Mater“ u Puli obilježen je inauguralnim predavanjem, u srijedu, 7. listopada, koje je ove godine održao dr. fra Darko Tepert iz pazinskog Franjevačkog samostana Pohođenja Marijina. Održana je i promocija diplomanata kojima je diplome uručio apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije nadbiskup Dražen Kutleša. On je nakon inauguralnog predavanja predvodio misno slavlje u kapeli sjemeništa.

Mons. Kutleša novi Veliki kancelar KBF-a u Splitu

Splitsko-makarski nadbiskup koadjutor Dražen Kutleša preuzeo je službu Velikog kancelara Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, objavljeno je na stranici fakulteta 8. rujna.

1 2