Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-paul-richard-gallagher

Nadbiskup Gallagher putuje u Albaniju

Tajnik za odnose s državama i međunarodnim organizacijama u Državnom tajništvu Svete Stolice mons. Paul Richard Gallagher putuje u Albaniju od 18. do 20. ožujka, objavio je Vatican News.

Nadbiskup Gallagher: Mir nije samo odsutnost sukoba

Obraćajući se Uniji generalnih poglavara koja se nalazi u Rimu povodom skupštine, tajnik za odnose s državama i međunarodnim organizacijama u Državnom tajništvu Svete Stolice mons. Paul Richard Gallagher je naglasio kako je jedini način postizanja trajnoga mira „traženje dijaloga pod svaku cijenu”, prenosi Vatican News.

Mons. Gallagher: Održati živom nadu u pregovore o Ukrajini

U intervjuu za časopis „America“, tajnik Svete Stolice za odnose s državama i međunarodnim organizacijama nadbiskup Paul Richard Gallagher osvrnuo se na sukob u Ukrajini, potičući međunarodnu zajednicu na dijalog i ponovno uspostavljanje mira. Papa, rekao je mons. Gallagher, želi i osjeća da mora ići u Ukrajinu, prenio je Vatican News.

Nadbiskup Gallagher u posjetu Sjevernoj Makedoniji

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher od 16. do 19. lipnja bit će u posjetu Sjevernoj Makedoniji gdje će sudjelovati na Prespanskom forumu 2022. o budućnosti zapadnog Balkana, priopćili su iz strumičke Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja.

Nadbiskup Gallagher odlazi u Lavov i Kijev

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher u srijedu 18. svibnja odlazi u Lavov i Kijev. Svrha je njegova putovanja izraziti blizinu stanovništvu u Ukrajini, prenosi Vatican News.

1 2 3 5