Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-paul-richard-gallagher

Mons. Gallagher: Održati živom nadu u pregovore o Ukrajini

U intervjuu za časopis „America“, tajnik Svete Stolice za odnose s državama i međunarodnim organizacijama nadbiskup Paul Richard Gallagher osvrnuo se na sukob u Ukrajini, potičući međunarodnu zajednicu na dijalog i ponovno uspostavljanje mira. Papa, rekao je mons. Gallagher, želi i osjeća da mora ići u Ukrajinu, prenio je Vatican News.

Nadbiskup Gallagher u posjetu Sjevernoj Makedoniji

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher od 16. do 19. lipnja bit će u posjetu Sjevernoj Makedoniji gdje će sudjelovati na Prespanskom forumu 2022. o budućnosti zapadnog Balkana, priopćili su iz strumičke Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja.

Nadbiskup Gallagher odlazi u Lavov i Kijev

Tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher u srijedu 18. svibnja odlazi u Lavov i Kijev. Svrha je njegova putovanja izraziti blizinu stanovništvu u Ukrajini, prenosi Vatican News.

Nadbiskup Gallagher se susreo s predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović

Tajnik za odnose s državama pri Državnom Tajništvu nadbiskup Paul Richard Gallagher, 18. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci susreo se s predsjednicom Republike Srpske (RS) Željkom Cvijanović, a u razgovoru je sudjelovao potpredsjednik Vlade RS i ministar prosvjete i kulture RS gospodin Anton Kasipović.

Susret nadbiskupa Gallaghera i mostarskog gradonačelnika

U Biskupskom dvoru u Mostaru na svetkovinu sv. Josipa, 19. ožujka u neformalnom susretu susreli su se tajnik za odnose s državama pri Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskup Paul Richard Gallagher i gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

1 2 3 5